Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Ha éleződik a helyzet Oroszország és Ukrajna között, veszélyben lenne Európa ezen része,mit szólnátok hozzá ha az inceleket soroznák be először? Örülnétek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 18:47
21/25 anonim válasza:
20#🤦
Én nem az orosz hadviselésről kérdeztelek, hanem az orosz és magyar incelek közötti állítólagos minőségi különbségről
Erre beadni az orosz virtust, elég fals válasz
Azt reméltem tudsz valami konkrétabbat az oroszokról, és azon belül az orosz incel szubkulturából, de csalódtam.
Mindegy is, úgysem ez a lényeges
22/25 anonim válasza:
A kérdés katonai jellegű volt, így a válaszom is releváns.😀
23/25 anonim válasza:
Én nem örülnék senkinek az erőszakos besorozásának sem - menjen az, aki akar menni harcolni.
24/25 anonim válasza:
"A kérdés katonai jellegű volt..."
Közel sem, mert ez egy társadalmi kérdés inkább
"Én nem örülnék senkinek az erőszakos besorozásának sem"
Ilyen alacsony war supportal gyorsan elvesztenénk a háborút a HOI4-ben
A valóságban meg ugye tök mindegy nekünk, úgysem mi nyerünk, megszoktuk már
25/25 anonim válasza:
"az incelek megspórolták a sorkatonaságot ugyanehhez a végkimenetelhez"
En nem sporoltam meg. Tudom, oreg vagyok...... :(
37F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!