Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél így egy kapcsolatba?
Feederism fétisem van, ami arról szól, hogy a kapcsolatban az egyik felet tudatosan hizlalják. Ezzel kapcsolatban megvetést nem kérek, köszönöm.
Szinte lehetetlen olyan párt találni, aki ebben partner lenne, és minden másban is passzolnánk. Egy ilyen fórumon megismertem egy lányt, akivel osztozunk ezekben a fantáziákban, és minden másban is elég jól passzolunk. Egy bökkenő van csak: ez a lány insta posztokból/szponzorációkból él, emellett edzéseket tart, és így nem akar felvállalni. Tehát pl az online térben semmi közünk nem lehet egymáshoz, de még olyan dolgokba se menne bele, hogy a munkahelyére érte menjek, és az ügyfelei előtt egy szájra puszit adjak neki, stb.
Titeket zavarnának ilyen dolgok, ha egyébként lehetőségetek van egy nagyon ritka fétisetekben partnert találni, akivel az élet más területén is jó minden, és a fétis megélése nélkül is vele lennél?
6 mármint konkrétan melyikre gondolsz? Írtam párat több dolgot is, amik nekem frusztrációt okoznának.
Szerintem mind kevésbé jelenne meg, vagy egyáltalán nem, ha "normális" kapcsolatról lenne szó.
9
A cél az, hogy magamra tudjak szedni havonta 3-4 kilót, és majd meglátjuk mi hogy alakul. Tudom, hogy ő benne lenne abban is, ha ápolnia kéne, de elmondtam neki, hogy ez részemről szóba sem jöhet.
10
Anglia
11
Ha felvállalna, attól még ugyanúgy lehetne félni attól, hogy később lelép, hogy megcsal, stb.
11, attól, hogy lelép mindenképp, én eleve soha nem tenném ki magam annak, hogy a másiktól függjek. Nem csak abban az értelemben, ahogy ez nálatok vizionálható, hanem gazdaságilag, érzelmileg stb. sem.
A megcsalás is benne van persze minden kapcsolatban, de egy olyanban, ahol az élete minimum egyik felében, de inkább nagy részében nem lehetsz partner? Nem is azért, mert nem vagy ott ellenőrizni, nem hiszek az ilyesmiben, aki csalni akár fog is. Hanem mert így azokra a programokra, keres majd valakit, jobban adja magát, hogy érzelmileg közel kerüljenek, miközben tőled távol marad, hiszen, nem vagy igazán jelen.
Én legalábbis az a típus vagyok, akinek igénye van a közös dolgokra, a közös élményekre, közös minőségi időre, amibe külső programok is beletartoznak, a közös pillanatokra, amik csak rólunk szólnak. Ha túl sokszor mutatkoztok együtt kérdéseket fognak feltenni neki ami miatt kényelmetlen helyzetbe kerül, így ezeket ritkán lehet majd csak összehozni. Emellett, ha lesznek is külső programok, soha nem engedhetitek el magatokat, hiszen, ha látják, hogy kézenfogva mentek, vagy csókolóztok, már nem mondatja, hogy csak a barátja vagy. Az állandó odafigyelés meg megöli az egészet, marad a négy fal közötti lét. Arról nem is beszélve, mennyire sértené, ha nyíltan letagadna, főleg, ha fültanúja is vagyok. Gondolom neked sem esne jól.
Ez mind rombolja a kapcsolatot, nehezíti az érzelmi elmélyülést ami fokozottan lehetőséget teremt a megcsalásra. Arról nem is beszélve, hogy engem az állandó elutasítás, még akkor is, ha előre megbeszélt, mennyire kikezdene lelkileg.
Ezeket mind gondold végig mielőtt döntesz. És lehetőleg ne üsd el annyival, hogy áh, ez bármelyik kapcsolatban megtörténhet.
14, persze én is. Írtam is korábban, hogy tiszta a helyzet. De én arról írtam miért nem mennék bele.
Nekem ugyan fétisem nincs, de, hatalmas vágyam a család. Ha csak úgy lehetne, hogy közben beleroppanok, lemondanék a férjről és a gyerekről. Mert én, az aki vagyok, a mentális és fizikai egészségem messze fontosabb, mint egy vágyálom.
Ha neked fordított a sorrend, azzal sincs baj, de zongorázz végig fejben minden opciót, hogy én érjen meglepetés.
Nézőpont kérdése mi a titkolás.
De akkor vazold fel, hogy nézne ki. Oké, értelemszerűen nem mész az edzőterem közelébe, nem mész el a munkahelyi ismerősökkel rendezett rendezvényekre és ki maradsz az online téren lévő világából. És a többi? Közös nyaralási? Bevásárlás a Tesco-ban, ahol bárki megláthat? Barátokkal közös programok? Kirándulás, városban közös séta amíg még tudsz rendesen mozogni? Szintén bárki megláthat. Éttermi vacsi? Mozi? Ezek mind működnének elvileg?
Ezek nekem is kérdésesek egy kicsit. Nyilván zavarna, ha letagadna.
"de zongorázz végig fejben minden opciót, hogy én érjen meglepetés."
Attól félek, hogy akkorára akar hizlalni majd, hogy ezek ne okozzanak problémát, mert kényelmetlen lenne mennem vele bárhova is. És megmaradok otthoni szexbábunak.
18 ez egy logikus módszer lenne minden kényelmetlenség elkerülésére és nem is lenne nehéz, hisz valahol ez a kapcsolat alap mozgató rugója.
Nem nehéz egy ételt erősen kalória többlettel megtoldani, főleg, ha ért is hozzá. És, ha ellenkezel, mert elérted a határt ami szerinted már probléma, akkor jöhet az érzelmi zsarolás, egyéb rábeszélés és a végén még talán be is adod a derekad és mondatja, hogy te is akartad.
Nehéz ügy ezért érdemes előre végig gondolni, mire mit léphetsz, mik lehetnek a buktató, csapdák. Hogy ott helyben már felkészült legyél.
Azt sosem titkolta, hogy minél nagyobbra szeretne, akár azon az áron is, hogy már alig fogok tudni mozogni rendesen.
De megértette, hogy ez nekem sok, és nem fogja erőltetni. Ez nélkülem nem is menne, nem lehet ilyen szinten manipulálni, vagy kaját titokban több kalóriásra csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!