Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi sem figyel rám, mit tegyek?
27/N vagyok.
Eléggé eltérek a szépségideáltól, ez tény. Sajnos édesanyám helyett édesapám vonásait örököltem, többek között markánsabb arcom van, könnyen szőrösödöm, stb.
Viszont ápolom magamat, és amennyire tudok javítok magamon (smink, nőies ruhák, szőrtelenítek, stb).
A problémám a következő:
Akárhova megyek, nem vesznek észre a férfiak, vagy ha igen, akkor nem fektetnek belém energiát. Értsd ezalatt, hogy nekem kell "küzdenem" értük és a figyelmükért. Ha társaságban vagyok, akkor is általában rám nem figyelnek, nem néznek meg, nem dicsérnek meg, stb.
Nem várom a sültgalambot, tudom jól, hogy csúnyább nőként nehezebb, ezért sokszor van, hogy én kezdeményezek, de lepattanok és sokszor bunkók velem a pasik.
Mondok példákat:
-egy kávézóban voltam, és szemeztem a pultos sráccal. Nem volt tipikus jópasi mielőtt mindenki írná. Nagyon tetszett, és elhatároztam, hogy a végén megpróbálok vele beszélgetni, és amikor oda mentem fizetni, nagyon csúnyán beszólt nekem, még a barátnőim is néztek, hogy ez mi volt.
-Baráti társaságban voltunk, úgy ültünk, hogy egy srác, én és a barátnőm, és a srác arrébb lökött(!!! igen, lökött) engem, hogy lássa a barátnőmet.
Az a közhely, hogy válasszak a "kategóriámból" pedig nem igaz, mert nekik is a csinos lányok kellenek. Az egyikkel alakult valami (nem egy adonisz volt a pasi), és amint meglátta a csinosabb barátnőmet, elkezdett neki írogatni, pedig velem ismerkedett.
Szóval kezdem azt érezni, hogy hiába vagyok okos (tanárnő vagyok), hiába igyekszem, ha nem vagyok szép nem érvényesülök az életben. Mit tehetnék?
Önbizalmam nulla emiatt, pedig tényleg próbálkozom. Nem tehetek róla, hogy a sors rossz géneket osztott nekem, és ez olyan igazságtalan. Soha az életben ne mondták rám, hogy szexi, szép.
Pont ezen a "majdnem" szócskán van a hangsúly! A kérdezőnél is biztos mindig "majdnem" van! :D
Ő annak örülne, ha nem "majdnem" lenne.
Köszönöm a válaszokat.
Az öltözködésem: szoktam hordani magassarkút, amúgy pedig szoknyákat, picit dekoltáltabb ruhákat, feszülős csőgatyákat, blúzt, egyszerű pulcsit, de nőies és elegáns között van a stílusom.
11, 12. Igen, ez a problémám. Én is "majdnem" meggyőzöm a pasikat, mindig mondják, hogy ilyen embert még nem láttak, és csomót tanulnak tőlem, imádják a humoromat, de mindig ott van a "de", külsőleg nem tetszem nekik. Rengeteg olyan pasi van, akikkel megmaradt a barátság, mert a személyiségemet imádják, csak mint nő nem tetszem nekik.
Az a baj, hogy nem nagyon van "csúnyább" barátnőm, illetve ezek a pasik, akikkel járogathatnék társaságba, ők velük annyira nem szeretek, mert úgy még annyi esélyem sincs pasizni. A sport jó ötlet, megpróbálom majd.
Ne add fel! Egy ismerősöm arcra tényleg nem túl szép, alakra csinos, igényesen öltözködik és amúgy okos, kedves, szintén tanár.
Most már egy éve van együtt egy abszolút jóképű hapsival.
Próbálj meg közösségbe járni (barátnők nélkül akár) valami hobbi kapcsán vagy tanfolyam. Inkább barátkozz, ne akarj görcsösen ismerkedni.
Az a 'de' a te esetedben az önbizalomhiany.
Ne menj mar a pasik utan' ne akarj görcsösen valakit.
Egyszeruen erezd jol magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!