Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy pasi sem figyel rám, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi sem figyel rám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

27/N vagyok.

Eléggé eltérek a szépségideáltól, ez tény. Sajnos édesanyám helyett édesapám vonásait örököltem, többek között markánsabb arcom van, könnyen szőrösödöm, stb.

Viszont ápolom magamat, és amennyire tudok javítok magamon (smink, nőies ruhák, szőrtelenítek, stb).

A problémám a következő:

Akárhova megyek, nem vesznek észre a férfiak, vagy ha igen, akkor nem fektetnek belém energiát. Értsd ezalatt, hogy nekem kell "küzdenem" értük és a figyelmükért. Ha társaságban vagyok, akkor is általában rám nem figyelnek, nem néznek meg, nem dicsérnek meg, stb.

Nem várom a sültgalambot, tudom jól, hogy csúnyább nőként nehezebb, ezért sokszor van, hogy én kezdeményezek, de lepattanok és sokszor bunkók velem a pasik.

Mondok példákat:

-egy kávézóban voltam, és szemeztem a pultos sráccal. Nem volt tipikus jópasi mielőtt mindenki írná. Nagyon tetszett, és elhatároztam, hogy a végén megpróbálok vele beszélgetni, és amikor oda mentem fizetni, nagyon csúnyán beszólt nekem, még a barátnőim is néztek, hogy ez mi volt.

-Baráti társaságban voltunk, úgy ültünk, hogy egy srác, én és a barátnőm, és a srác arrébb lökött(!!! igen, lökött) engem, hogy lássa a barátnőmet.

Az a közhely, hogy válasszak a "kategóriámból" pedig nem igaz, mert nekik is a csinos lányok kellenek. Az egyikkel alakult valami (nem egy adonisz volt a pasi), és amint meglátta a csinosabb barátnőmet, elkezdett neki írogatni, pedig velem ismerkedett.

Szóval kezdem azt érezni, hogy hiába vagyok okos (tanárnő vagyok), hiába igyekszem, ha nem vagyok szép nem érvényesülök az életben. Mit tehetnék?

Önbizalmam nulla emiatt, pedig tényleg próbálkozom. Nem tehetek róla, hogy a sors rossz géneket osztott nekem, és ez olyan igazságtalan. Soha az életben ne mondták rám, hogy szexi, szép.

2022. jan. 24. 14:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tolakodásképpen de egy képet küldenél.? 42/F.
2022. jan. 24. 14:49
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
nem olvastam el, biztos azért nem figyelek rád, mert férfi vagyok
2022. jan. 24. 14:50
 3/27 A kérdező kommentje:

Nem akarok képet küldeni, nem elemzés kell, mert tudom, hogy nem vagyok szép. Tehát ez tény.

Nyilván relatív, de ez tény, a családom is elismeri. Mint írtam, apukám génjeit örököltem.

2022. jan. 24. 14:51
 4/27 A kérdező kommentje:
2. köszönöm a humorod. :)
2022. jan. 24. 14:52
 5/27 anonim ***** válasza:
50%
akkó sok sikert
2022. jan. 24. 14:52
 6/27 anonim ***** válasza:
50%
Alakod milyen?
2022. jan. 24. 14:53
 7/27 A kérdező kommentje:

6. válaszoló.

Az alakom rendben van.

18 éves korom óta edzem, formás vagyok. Van mellem és fenekem, a derekam vékony, az alakommal sosem volt baj szerencsére. Azt szoktam látni, hogy a testemet megnézik a pasik, de ennyi, utána nem érdeklem őket.

Az arcom viszont "férfias". (Sokszor van, hogy látom, hogy a 20-21 éves fiúknak szebb az arcuk, finomabbak a vonásaik, mint nekem). És ez valljuk be sokat számít.

2022. jan. 24. 14:57
 8/27 anonim ***** válasza:
50%
Hogyan szoktál öltözködni?
2022. jan. 24. 14:58
 9/27 anonim ***** válasza:
0%
ha nagyon nincs jelentkező, még mindig választhatsz engem
2022. jan. 24. 14:58
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Addig amíg csinosabb barátnőkkel vagy körülvéve, mindig ők lesznek a nyerők. Ez sajnos így van. Persze az ember nem aszerint választ barátnőt, hogy az szép vagy sem. De amíg egy jó nő van melletted, addig a férfiak mindig rá fognak figyelni.

Vannak nők akik ezért nem barátkoznak csak férfiakkal. Próbálj te is férfiakkal egy társaságba járni, csak baráti céllal. Lehet hogy ott összeismerkedsz valakivel akinek te tetszel és nem a szebb barátnőid. Vagy kezdj el valamilyen férfiasabb sportot, ott is lehet ismerkedni pasikkal (de ne vidd a barátnődet magaddal).

2022. jan. 24. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!