Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők viselkedésére miért nem szabad reflektálni?
"szerencsés környezetben élsz, ha ritkán látsz ilyet"
Nem feltétlenül látok ritkán ilyet, csak inkább csak mást gondolok róla. Magyarország tele van frusztrált emberekkel, akik úgy szólnak egymáshoz, ahogy én a szomszéd kutyájához sem. Ugyanakkor az ő céljuk sem az, hogy jól belegázoljanak valakibe, hanem úgy érzik őbeléjük gázolt valaki. Tudod, a tipikus konfliktus, ahol mindenki csak visszaüt.
Mondjuk késtél öt percet, erre a kollégád beszól valami jó alattomosat. A késés nem volt nagy ügy, így az, hogy ekkora bunkóságot kaptál válaszként úgy tűnhet, mintha csak arra várt volna, hogy legyen oka beléd rúgni. Valójában valószínűbb, hogy annyira frusztrált, hogy azt gondolja, te azért késtél, mert te őt ennyire nem tiszteled, és ezt akarod kimutatni. Erre ő majd jól megmondja neked, vele ilyet nem lehet csinálni.
Szar így is úgy is, de mégsem ugyanaz a szar.
Miért kellene tűrnöd? Dehogy kell! Ugyanakkor teljesen más hozzáállást igényel a kettő.
A késésnél maradva, ha a kollégád azért b.sztat, mert b.tatni akar és élvezni akarja a hatalmat, akkor túl nincs túl sok konstruktív lépésed, csak törekedni arra, hogy ne legyen öröme benne.
Ha viszont a kollégád egy vélt sérelemre reagál, akkor ő igazából jelezni akar neked valamit. Ha rátalálsz a problémájára és arra reagálsz, nem a hangnemére, akkor a bunkó ember hirtelen jófej lesz, ő kér elnézést és legközelebb nem lesz veled ennyire f.sz, sőt: lehet, hogy szereztél egy támogatót.
Nekem az a gonoszság is elég, amit rajtam ver le, mert az anyja nem ölelte meg elégszer.
Pl. felhívtam egy ügyintézőt, mert volt egy papír, amit ki kellett töltenem számomra ismeretlen adatokkal, a kérdésem az volt, hogy üresen küldjem-e vissza. Végig kifigurázott, beszólogatott. Engem a legkevésbé sem érdekel, hogy veszekszik a férjével, beteg a nagyanyja, valaki felbszta, vagy csak alapból gechi. Ebből rengeteg van, és pont ebből indul ki a legtöbb ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!