Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már csak a gazdag pénzeszsák (havi nettó 500-600 körüli fizu,min 3 szobás lakás,audi a4es vagy jobb auto) és az adonisz testű pasiknak van esélye egy szép lánynál?
27
Miért lett volna jó pont? Te talán nem örülsz, ha fizetés emelést kapsz?
Kezdetben nyilvan nem keresett ennyit! Raadasul egyenesen azt allitani, hogy ha valaki keres kb 600-1M.et (ahogy irja is a 32-es) akkor az már aztán pénzhabzsidőzsi, egyenesen baromság!
Ez egy normális eletszinvonalra elég, de duskalni nem lehet benne.
Jesszus :D Egyeseknek tényleg erős tévképzeteik vannak. Párom is 600 felett keres. Ellenben mikor összejöttünk csóró egyetemista volt, én már dolgoztam. Tényleg alig elég valamire a kettőnk fizetése Budapesten úgy, hogy önrészt gyűjtünk saját ingatlanra. Annyi, hogy esélyünk van arra, hogy megengedi a bank, hogy hitelt vegyünk fel...
Ha pedig csak a pénzt nézném, visszamennék exemhez, aki IT-s, és egy milla felett keres. Ő sem a felvágós fajta egyébként, annyira elég a pénze, hogy ne kelljen azon gondolkodnia, mit eszik a hónap végén, és hogy megvegye-e magának azt a könyvet, játékot, edző felszerelést, amit szeretne.
13# A pasik 90% büdösen jön randira. Tudod, lehet hogy fogat mos, de hogyan? Vagy ha rendesen is mossa meg, kéne azt tudni, hogy a száj ph.-ja megbomlik mosás után fél-, egy órával, és állott, pállott büdi a száj, és még az arcomba is lehel vele. Rágózni kell, és vizet inni.
És ha szól ezért egy nő, nem megsértődni kell meg magyarázkodni hogy "de hát ő tiszta", hanem úgy csinálni ahogy a nő mondja.
Az átlag még mindig nettó 285ezer körül van. Az 5-600 már bőven de bőven átlag feletti. Gondolom a gyakoris világban ez senkit nem zavar.
ForrásKA: :) [link]
32 két gyerekkel hogyan tudtok egy felső kategóriás autót tartani 600e Ft bol ?
Ha még te is keresel 400at akkor az is passzentos, nekünk 2 gyerekkel nyaralással, egy kia-val és egy mazdaval 6 és 7 éves autók lazan elmegy 800ezer forint úgy hogy nincs hitelünk, hétvégén én gletteltem feleségem festette a nappalit mert kiömlött a játék festék, szóval szakit se hívunk semmire.
37
Baromira nem atlag, hanem atlag alatti egy 285 ös fizetes....a 600 is éppen átlag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!