Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már csak a gazdag pénzeszsák (havi nettó 500-600 körüli fizu,min 3 szobás lakás,audi a4es vagy jobb auto) és az adonisz testű pasiknak van esélye egy szép lánynál?
Figyelt kérdés
Sajnos a felsorolt tulajdonságok egyikével sem rendelkezem mert még nem diplomáztam le...2022. jan. 23. 08:28
11/53 anonim válasza:
1 milliárd az a milliardos kategoria! Nekunk noknek bőven elég az 5-600es atlag! De ahogy irtam, sokotok meg erre sem képes
12/53 anonim válasza:
Sok nőnek az is elég lenne, ha a férje megmosná a fogát rendesen minden nap, de ugye már ez túl nagy elvárás. 😀
13/53 anonim válasza:
12
🤮🤮🤮azert az a nő is megéri a pénzét, aki snnyira alul ertejeli önmagát, hogy egyutt marad/osszejon olyannal, aki nem mos fogat rendszeresen
14/53 anonim válasza:
Elég a jó test. A tobbi nem számít :)
15/53 anonim válasza:
Nőként én is 400 felett keresek vidéken (nem vezetőként), 3 szobás házban élek, szerintem jobb kocsit hajtok, mint egy A4, de messze állok a gazdag rétegtől. Normális párt nem a számokkal és márkákkal talál az ember.
16/53 anonim válasza:
Nálam az arc, fogsor, higiénia, viselkedés, megbízhatóság számít, meg legyen annyi fizetése, hogy eltartsa magát.
17/53 anonim válasza:
Nettó 500-600 ezer rengeteg pénznek tűnik, és még Budapesten sem sokan keresik meg ezt az összeget, de a szomorú valóság az, hogy ettől nem leszel pénzeszsák, nagyon nem. Igazából ennyit kellene keresnie MINDENKINEK, aki heti 40 órában dolgozik, ez egy kényelmes élethez elég, számlákat simán befizeted, félretenni is lehet belőle, nyaralni is eljutsz, de a luxust felejtsd el, nem fogsz új Audival járni és ennyiből ebből nem fogsz 3-4 szobás családi házat venni még Csepelen sem, max. csilliárd hitellel. Felejtsük már el, hogy nettó félmillióval valaki már Bill Gates.
18/53 anonim válasza:
Figyu, te akarsz olyan csajt, amilyet csak milliomos fazonok mellett meg videoklippekben lehet látni, annak meg ára van.
De írhatom azt is, hogy elég, ha jó a személyiséged. Igazság szerint a havi egymilka neked előbb összejön.
19/53 anonim válasza:
Persze azért szaporodnak ilyen gyorsan az emberek.
Sőt pont azoknál látok többségében gyereket akik pont nem keresnek jól.
20/53 anonim válasza:
"A nettó 5-600 és a4 hol számít pénzeszsák ". mondjuk pesten kívül majdnem minden városban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!