Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már csak a gazdag pénzeszsák (havi nettó 500-600 körüli fizu,min 3 szobás lakás,audi a4es vagy jobb auto) és az adonisz testű pasiknak van esélye egy szép lánynál?
20-as
Nem, ott sem. Normális életszínvonalhoz elég, de ettől még nem pénzeszsák.
Pesten kívül ez már igencsak változik.
pl. egy szép albérlet, normális környezetben Pesten 2x annyiba kerül mint tőle 30 km-re.
Én kb 300 körül keresek, a férjem 1M. (IT szektorban dolgozik) Soha nem pénzre hajtottam! Mit csináljak, ha pont ő belé szerettem belé!? Ha valaki valamivel jobban keres az átlagnál, akkor az már tuti nem rendes ember, akkor csak a pénze miatt vagyok vele?
Megjegyzem, nem élünk nagylábon. Nincs sem audink, sem egyeb classic statusszimbolum. Egyáltalán nem erzem, hogy mi aztan nagyon gazdagok lennénk.
Ellenben van egy hazhitelünk, 2 gyerekünk, akik (a férjemmel egyutt) laktoz,glutenerzekenyek) szoval a havi kaja ktg ugy indul, hogy 350-400. Rezsi 100... Es persze a 2 auto, mert valamivel járkálni kell.
Az egyetlen luxusunk, az az, hogy 24 fok van mindig a hazban! Mi igy szeretjük, valamint, egy felállithato kerti medence, meg egy infraszauna, utóbbi a férjem problémás izületei miatt kell. (Fél éve vettük, használtan) A medence pedig mar ezerszer visszahozta az arát. Ugyanannyira imadjak a gyerekek, mint a Balatont...
Ez most tényleg akkora luxus? (Utobbi ket dolgot leszámitva) Szerintem ez egy normál színvonal!
27
A k*rva anyád! Mi az, hogy elnéztem???? Én talán tökéletes vagyok? Az izületi gondjai akiatt vannak, mert a főiskola alatt, nagyon kemény fizikai munkát végzett.
1, Mikor összejöttünk, még csak a laktoz volt....(a fél ország laktóz érzékeny) a glutén később jött hozzá!
2, én IR.es vsgyok, es extra hízékony! Szinte csak hust, es zöldseget eszem...igy meg tudom tartani a a 65kg.ot!
És megjegyzem, mivel szemét kaját nem eszünk, (mert nem lehet) igy sokkal tovabb fogunk élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!