Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ábrándultatok már ki rossz csók miatt?
Én sztorim: Első randin tök jól éreztem magam a sráccal. Másodikra azt találtuk ki, hogy elmegyünk bulizni, mert már mindketten rég voltunk. Mivel ő Pest megyében lakik, a buli meg Pesten volt, éjszakai meg nem jár oda, ahova neki kéne, így megbeszéltük, hogy az első buszig maradunk. Na, hát tök random lesmárolt, semmi felvezetés, na de nem is akárhogy. Jó hogy nem a torkomon dugta le a nyelvét, úgy körözött, mint egy propeller. Abbahagyni nem tudta. Mindig ő kezdeményezte a csókot és mindig én hagytam abba. Többször megharapta a számat, mindig megkértem, hogy ne, mert ez fáj nekem, de gondolom mert ivott, nem tudta kontrollálni. Levegőt alig kaptam tőle, nem táncoltam semmit, mert nagyon erősen lefogott. Persze mindig, amikor szóltam neki, bocsánatot kért, de kb. egyből el is felejtette, mert egyszerűen képtelen volt fékezni magát. Aztán még fel is jött volna hozzám :D És még csodálkozott, amikor mondtam, hogy én nem éreztem jól magam és több találkozó nem lesz. Megkockáztatom, hogy ez volt élete első csókja, pedig már 24 éves.
Ti jöttök :D
Itt nem a csók a baj, hanem túlságosan nyomult rád. Itt már felejtős.
Nekem nem baj, ha tapasztalatlan, de legyen képes megtanulni.
Jaj szegény kis bénácska csávó, nem mondta neki senki hogy így nem csókolózunk? Katasztrófa.
Kihagynám ezt a palit.
Az a tapasztalatom, hogy az első csók néha csalóka. Persze volt olyan rossz élményem, ami után mondtam, hogy viszlát. És nem is fiatal srác volt, hanem középkorú pasas. A borostája szúrt, a csókja meg mint valami kiéhezett állat fúj. Aztán volt nagyon finom, nagyon édes csók, csak a srácról derült ki hogy nem csak én vagyok a haszonélvezője hanem még pár másik csaj :D
A barátom első csókja nem tetszett, kicsit csalódtam is. Aztán pár alkalom után "összecsiszolódtunk".
Ha normális a srác és tetszik, adnék még egy esélyt neki amikor józan :D Ha annyira nem mozgat meg, akkor lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!