Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ujabb évjáratú (tehat mondjuk nem regebbi 2018nal) audi a4sel mar eleg jó lennek a penzehes típusu lanyoknak/nőknek?
"De ha nincs autód, úgysem fog működni a kapcsolat!":
Ez mondjuk helyfüggő. Itt a városban az autó csak magamutogatásra van szerintem. A tömegközlekedéssel gyorsabban eljutok akárhova, különösen Karácsony óta. A munkahelyre például most 25 perc bejutni villamossal és metróval. Autóval ki tudja mennyi idő lenne kivárni a reggeli sort.
Vannak vidéki rokonaim viszont, akiknél más a helyzet. Ott autó nélkül kb esélytelen életben maradni.
"6. Tehat ha azt valaszolnam neked h van egy
Legújabb évjaratu suzu swiftem amit újonann vettem saját pénzből akkor neked az is elég lenne?"
Páromnak egy 25 éves Hondája volt, mikor összejöttünk, amit ráadásul a szüleitől örökölt, még csak nem is ő vett. :))
Nem érdekelt. Amúgy a kocsi még mindig remekül megy, az OT-re hajtunk. :))
13
Majd ha lesz gyereketek...
Most csak a minősegi programokrol kell lemondanotok...
12
Vagyis VALAMILYEN kocsija volt...
Amúgy kérdező, a pénzéhségnek is vannak fokozatai. Van, akinél a Pagani a belépő, másnak meg elég, ha van egy nem teljesen szétrohadt járműved a szentháromság valamelyikéből, még ha vele egyidős, akkor is. Bizonyára vannak olyan nők, akiknek megfelel az említett autó.
Más kérdés, hogy miért akarsz olyan párt, aki csak emiatt van veled.
Miért nem olyant keresel aki hozzátesz az életedhez?
Az az igazi aki melléd áll. És amid van ahhoz hozzáadja az idejét, kreativitását, jósszándékát és tudását.
Azt emeld magad mellé és ne a bankszámla vámpírokat.
Akkor öt év múlva nem hajléktalan leszel hanem gazdagabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!