Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ujabb évjáratú (tehat mondjuk nem regebbi 2018nal) audi a4sel mar eleg jó lennek a penzehes típusu lanyoknak/nőknek?
Minek akarsz ilyen barátnőt? Én pl hozzá se böknék egy ilyen emberhez.
N/24
6. Tehat ha azt valaszolnam neked h van egy
Legújabb évjaratu suzu swiftem amit újonann vettem saját pénzből akkor neked az is elég lenne?
Ugye azt állitod h a férfinek legyen egy normális autoja...
6: Én nem veszek, mert tudom, hogy úgyse hozna semmit, fenntartani meg nem olcsó. Ráadásul rendszeresen vinni kell autómosóba, szerelőhöz stb, amihez megint csak nincs kedvem.
Ha veszek egy jó kocsit és küldök róla egy képet, randizol velem?
7
Igen! Bőven!
Amivel el tudunk menni a közösen szervezett programokra, kirandulni, bevásárolni....
"fenntartani meg nem olcsó.
< -- >
Ha veszek egy jó kocsit és küldök róla egy képet, randizol velem?"
● Egyrészt, itt érzékelek némi ellentétet, másrészt az, hogy van autód, még önmagában édeskevés, ez csak rajtengedély! Nyilvan nem ez az egyetlen preferenciám, amikor eldöntöm, hogy randizok e valakivel, avagy sem! De ha nincs autód, úgysem fog működni a kapcsolat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!