Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ha tinder pasitok első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha tinder pasitok első randira ezzel jönne, utána milyen lenne a randi további lecsengése?

Figyelt kérdés

[link]

Azt most hagyjuk mit melózik, de hosszú fáradtságos melóval tudta ezt megvenni.

2022. jan. 20. 20:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen az autó.

De milyen a pasi?

2022. jan. 20. 21:48
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ha ilyen lenne, nem nagyon mutogatnám neki, max mondanám, hogy autóval jöttem.
2022. jan. 21. 07:15
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Furcsa, több kommentelőnél is megfigyeltem hogy a pasijának volt autója és nem kevésnek, úgyhogy autóval már lehet csajozni legyen akármilyen. 3 dolog kell a nőkhöz: (saját lakás, autó jogosítvánnyal mindegy milyen autó itt ki is derült nem kell hogy Audi vagy BMW legyen és jól jövedelmező munkahely 200 000 feletti de inkább már 300 000 Ft feletti)
2022. jan. 23. 08:55
 14/18 anonim ***** válasza:
51%

Ma már az autó, pláne ha zsír új, a szalonból, méginkább statusszimbólum, mjnt évtizedekkel ezelőtt.

Ma már sok fiatalnak jogsija sincs, mert jnkább kockul a gép előtt, szal 1 kocsi talpraesettséget, mobilitást, sikerességet sugall.

2022. jan. 23. 09:01
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Főleg hogy csomó fiatalnak a szülő odaadja a kocsit és a legtöbbnek josija sincsen csak vezetnek mert olyan menő főleg az Audi meg a BMW.
2022. jan. 23. 09:23
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
15-Én is vezettem, szintén német autót jogsizás előtt, hogy ne síkhülyén menjek el az oktatóhoz. Persze fater beült mellém. De elmondta 1 szer hogy kell csinálni és mentem az elhagyatott úton.
2022. jan. 23. 09:51
 17/18 anonim ***** válasza:
82%

Véletlenül sem azért nincs jogsijuk, mert ők, vagy a szüleik nem tudnak előteremteni 300-400 ezer forintot ... sok diákmunkázó fiatalt ismertem, és általában a családi kasszába segítettek be. Ez a magyar valóság.

2022. jan. 23. 10:49
 18/18 anonim ***** válasza:
17-es! Tuti vannak diákmunkázó fiatalok akik dolgoznak de nem hinném hogy 20 évesen a saját BMW-jét vagy Audiát vezetné amit a diákmunkás fizetéséből teremtett elő akkor már jó régen dolgoznia kellett volna, anyuci-apuci odaadta nekik a verdát hogy menjenek vele és ha siker is van még egy jó csajt is felszednek vele, diákmunkás fizetés max a jogsira elég de Audi vagy BMW-hez már kevés!
2022. jan. 23. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!