Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszhettem valaha az utcába lakó srácnak? 21/N

Figyelt kérdés

2016-ban tindereztem és egymással párba álltunk az utcába lakó sráccal, annó köszönt is az utcán nekem. Utoljára személyesen csak 2017-ben láttam, valószínűleg elköltözött már a szüleitől.

Bejeloltem még 2016-ba facebookon, ismerősök is voltunk. Elkezdett szarakodni a telefonom és véletlen küldtem neki is(rajta kívül még vagy 50 embernek) egy tinder linket. A telefonom elnyomódott magától a zsebembe mindig. Nem válaszolt az üzenetre, hisz nem is volt mire neki :D

Valószínű ha tetszettem volna neki akkor írt volna, hisz még indoka is lett volna neki, hogy mi az a link amit kapott véletlen. Sose beszéltem vele még sehol, annyi, hogy az utcán köszönt. Majd lett párom 2018 ba és ki is töröltem a facebook ismerőseim közül, mert elkezdtem szellektálni az ismerősöket.

Ma újra eszembe jutott, hogy milyen jó pasi 🤣 Megfordult a fejembe, hogy bejelölöm facebookon. Viszont nem tudom, nem e lenne ciki ezek után?

Vagy engedjem el végleg? Azt se tudom, hogy van e párja vagy sem.

Én 21/N ő 29/F

2022. jan. 20. 18:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
82%

18, Na jó azért mert facen rányomtál egy gombra ne hívjuk már kezdeményezésnek xDDD

A nőknek lassan már az is kezdeményezés, hogy léteznek egyáltalán.

2022. jan. 21. 01:46
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy bejelölsz valakit az egyáltalán nem kezdeményezés, ezt a logikát én se értem.

Így tehát azt se értem miért lenne ciki.

2022. jan. 23. 14:37
 23/24 A kérdező kommentje:
Bejelöltem végül, ő visszaigazolt és ennyi .
2022. jan. 23. 14:44
 24/24 anonim ***** válasza:
29%
Tinder... Nem is olvasom tovább!
2022. márc. 28. 12:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!