Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszhettem valaha az utcába lakó srácnak? 21/N
2016-ban tindereztem és egymással párba álltunk az utcába lakó sráccal, annó köszönt is az utcán nekem. Utoljára személyesen csak 2017-ben láttam, valószínűleg elköltözött már a szüleitől.
Bejeloltem még 2016-ba facebookon, ismerősök is voltunk. Elkezdett szarakodni a telefonom és véletlen küldtem neki is(rajta kívül még vagy 50 embernek) egy tinder linket. A telefonom elnyomódott magától a zsebembe mindig. Nem válaszolt az üzenetre, hisz nem is volt mire neki :D
Valószínű ha tetszettem volna neki akkor írt volna, hisz még indoka is lett volna neki, hogy mi az a link amit kapott véletlen. Sose beszéltem vele még sehol, annyi, hogy az utcán köszönt. Majd lett párom 2018 ba és ki is töröltem a facebook ismerőseim közül, mert elkezdtem szellektálni az ismerősöket.
Ma újra eszembe jutott, hogy milyen jó pasi 🤣 Megfordult a fejembe, hogy bejelölöm facebookon. Viszont nem tudom, nem e lenne ciki ezek után?
Vagy engedjem el végleg? Azt se tudom, hogy van e párja vagy sem.
Én 21/N ő 29/F
18, Na jó azért mert facen rányomtál egy gombra ne hívjuk már kezdeményezésnek xDDD
A nőknek lassan már az is kezdeményezés, hogy léteznek egyáltalán.
Az, hogy bejelölsz valakit az egyáltalán nem kezdeményezés, ezt a logikát én se értem.
Így tehát azt se értem miért lenne ciki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!