Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen irreális elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen irreális elvárásaik vannak a mai férfiaknak, egy ilyen férfi mit képzel magáról?

Figyelt kérdés

Vonaton előttem ült egy férfi, nagyon nem volt jó pasi és rálillantottam a mobiljára és tinderezett...

Szinte az összes nőt balra húzta, tök szép nőket... egy egy nőt húzott csak jobbra akik tényleg bomba nők voltak... 40 év körüli lehetett az úri ember..

2022. jan. 20. 07:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
38%
Aki csúnya, az be válogasson. Aki csúnya, de szépnek hiszi magát, az se(khm...15ös).
2022. jan. 20. 15:33
 22/30 anonim ***** válasza:
34%
Öregedő pasasok mind ilyenek, de ez legyen az ő gondjuk.
2022. jan. 20. 15:58
 23/30 anonim ***** válasza:
43%

22. Egy öregedő pasas legalább megélte azt a kort. Az meg rád nézve égő, hogy valakit a kora alapján degradálsz. Semmi gond, saját magadnak formálod a karmád.

Egy 40-es papa, akinek semmi gondja.

2022. jan. 20. 17:14
 24/30 anonim ***** válasza:
75%
Èn is megèltem már ezt a kort, okoska.
2022. jan. 20. 17:55
 25/30 anonim ***** válasza:
5%

24. Viszont nem sok minden ragadt rád a koszon kívül. 😆

Na de majd a következő kommentedben jól megmondod nekem! 😂

Az alap kommunikáció lényege az együttműködés, nem a másik ember legyőzése. Az utóbbi csak ellenállást szül, ezt próbálom érzékeltetni jelen pillanatban. Érzed a sértegetés okozta feszkót? Hát persze hogy nem, ciki lenne azt írni hogy igen!😉

Szóval ezt generálod másokban is, ez az út meg nem hozza össze az embereket. Ezért mondogatják hogy milyen rossz ez a mai világ. Talán másképpen kellene kommunikálni, nem olyan nehéz. Meg ingyen is van.

Egy 40-es okoska.

2022. jan. 20. 18:18
 26/30 anonim ***** válasza:
78%
Nőknél ez elfogadó, de a férfit meg kell vetni ezért? Abba nem gondolsz bele, hogy lehet komolyat keres és nem éri be bárkivel?
2022. jan. 20. 18:50
 27/30 anonim ***** válasza:
7%

27. Hasonlítsd össze a te komoly és összetett mondatod az én írásommal. Akár stilisztika, akár mondanivaló téren. Aztán gondolkozz el a két agysejten! ;)

Egyébként nem is vártam komolyabb gondolatot tőled, maradj csak meg az egód mögött, ha már többre nem futotta. Hatalmas sértést dobtál rám, azét köszi, megmosolyogtattál. :) Szóval jó hogy odatetted a smile-t, én is így gondoltam. Tudom hogy ezzel meg akartál semmisíteni hogy mennyire lenézel, de pont ezzel mutattad meg hogy betaláltam. Most nem akarok itt belemenni tárgyalás/- kommunikációs technikai meg pszichológia mélységekbe, de egyszerű a hozzád hasonlókban olvasni. Kis duli-fuli. :D

Oké, hozzá vagy szokva a rém egyszerű tanácsokhoz, a világ csak fekete meg fehér dologhoz, na meg az "incelek" meg a "lúzerek" felett aratott filléres győzelmeiden, de rendes leszek, nem akarlak leütni a trónodról. Járd csak be az utad, nekem nem fáj. ;)

Ne hozz szégyent magadra, írj most egy tőmondatot! Előre is köszönöm. Várj, kitalálom hogy miről fog szólni! :D :D :D

2022. jan. 20. 22:11
 28/30 anonim ***** válasza:
Régebben a nők egymást fikázták csak , ha valaki jobb pasira nyomult mint ő maga, most már a férfiakat is ki kezdik egyes nők ilyen téren.
2022. jan. 21. 12:51
 29/30 anonim ***** válasza:
46%

Mert régen a nők a férfiakért versenyeztek, ma meg a férfiak pitiznek a nőknek. Ma a névtelen férfitömegre undorodva néznek a nők, olyan ez mint a szeméttelep. Itt a kukásautó beönt minden nap a nőknek 2 köbméter szemetet, ők belepiszkálnak egy bottal, és ha nem csillan meg valami a többi hulladék között, undorodva elfordulnak a kupactól. Ehhez a globális politika hathatós segítséget nyújt a médiával karöltva.

A másik meg a női lélek, ami imád szenvedni, imádja a bonyodalmakat. A kiszámítható, rendezett férfi dög unalmas, ő a hulladék. Egy erőszakos, öntelt, bunkó, nárcisztikus konditerem szökevény viszont a kincs, mellette igazán nagyokat lehet szenvedni. Őt sosem lehet megszerezni, birtokolni, nem úgy mint az uncsi férfiakat akik esetleg még komolyan is gondolják a kapcsolatot. Miért törje magát egy nő, ha ő a világ közepe?

2022. jan. 21. 13:35
 30/30 anonim ***** válasza:
59%
régebben nem tette magát ennyi nő.. A mai fejlett sminktudással sokan elhiszik milyen szépek ,de azt a sminket le is kell egyszer mosni.Szürke kis egerek régebben örültek ha valaki leápolta őket , ma meg körbe kell udvarolni évekig, de a discoban bekapja 3 ingyen ital után ha jó a csávó aki full készen van és józanul meg sem piszkálná, utána az egérke azt hisz az a szintje mert tele lett verve.
2022. jan. 22. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!