Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen irreális elvárásaik vannak a mai férfiaknak, egy ilyen férfi mit képzel magáról?
Vonaton előttem ült egy férfi, nagyon nem volt jó pasi és rálillantottam a mobiljára és tinderezett...
Szinte az összes nőt balra húzta, tök szép nőket... egy egy nőt húzott csak jobbra akik tényleg bomba nők voltak... 40 év körüli lehetett az úri ember..
Kit érdekel? Ha bejön neki, legalább boldog, ha nem, akkor meg majd mérlegel, hogy hogyan tovább.
Annyira szánalmas, hogy más preferenciáin rugóztok és az illetőt szóljátok le, hogy milyen ronda, hogy képzeli... Ha annyira nem tetszik, mit érdekel, hogy esélyed sem lenne nála? Nő létemre maximálisan támogatom, hogy az emberek ne adják egy szint alá. És ez a szint az, amikor elégedettek a partnerükkel. Nincs az a szükség, aminek felül kellene írnia azt, hogy az ember csak azzal legyen kapcsolatban, akivel meg tudja el k azt a kapcsolatot, amit ő is annak tud hívni, nem csak valami szánalmas szimbiózis.
Ugyan már...ez Tinder...
Én egyidőben minden 5. nőt húztam csak balra, ennek ellenére 2 év alatt 3 match-em volt. Teljesen mindegy volt, hogy gyönyörű vagy nem gyönyörű nőt húztam jobbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!