Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Megosztanátok az őszinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Megosztanátok az őszinte véleményeteket?

Figyelt kérdés

Egy éve ért véget egy hatéves párkapcsolatom, és újra készen állnék szerelembe esni. Viszont olvastam valamit ami kicsit elvette a magabiztosságom, a magamba vetett hitet. Azt olvastam, hogy a nők nagy része szerint nem férfi a férfi 180 cm alatt. Ami azt illeti én ehhez képest viszonylag alacsony vagyok, 171 cm.

Csak kérdezni szeretném, hogy valóban nagy hátránnyal indulok, hogy egy nő meglássa bennem a férfit?

Hogy őszinte kegyek kicsit rosszul érint a dolog, mert én is szeretnék családot, és kiközösítés megbélyegzés érzete nélkül élni.

Köszönöm az őszinte válaszokat!:)

2022. jan. 17. 17:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10%
2022. jan. 17. 18:37
 12/20 anonim ***** válasza:
A nők nagy részének (de még ez sem mindenkinek), annyi a fontos, hogy a férfi legalább olyan magas legyen, mint ők. Ez ugyebár nem minden esetben 180 centit jelent. Arról nem is beszélve, hogy olyannal is kialakulhat szerelem, aki nem esik bele az elméleti "igényekbe". Ha pedig a vonzalom más tulajdonságok miatt megvan, akkor nem fog hiányozni az a magasság sehonnan.
2022. jan. 17. 18:47
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi…Gondolom te nagyra nőttél..Örülj.
2022. jan. 17. 18:47
 14/20 A kérdező kommentje:

A köszönet a 13 asnak szántam.

De, mindenkinek köszönöm a válaszát!

2022. jan. 17. 18:49
 15/20 A kérdező kommentje:
11-nek.:)
2022. jan. 17. 18:50
 16/20 anonim ***** válasza:

154 vagyok...

🤣

2022. jan. 17. 19:37
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
Nekem pl fontos a férfi magassága, hogy legalább 180 cm legyen. De ez kb olyan, mint egy férfinek fontos, hogy a nőnek vékony dereka legyen, és ne alma forma.
2022. jan. 18. 07:48
 18/20 A kérdező kommentje:
Ezért nem találsz majd igazi társra.
2022. jan. 18. 09:09
 19/20 anonim ***** válasza:
62%

Őszinte véleményt kértél, aztán meg beszólsz? A saját szempontomat osztottam meg.

Miért ne találnék igazi társra? Mert 180 cm felett nincsenek férfiak?

Mert az igazi társ kívül esik az külsővel kapcsolatos ízlésünkön? Szerinted a kettő kizárja egymást?

Megsértődtél, mert nem vagyok azon a véleményen, ami neked tetszik, ezért bunkózol. Hidd el, az nagyobb problémád, mint a magasságod.

2022. jan. 18. 09:57
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szintén 171 cm magas férfi vagyok, és nagyképűség nélkül kijelenthetem, nem éreztem hátrányát a magasságomnak párkapcsolat kialakítása tekintetében. Kamaszkorom elején volt persze némi kisebbségi érzésem, de az első sikerek után ez nyomtalanul eltűnt. Egyszerűen a magasság alapján nem kompatibilis nőkkel nem kezdtem ki, ők sem velem, és kész. Bőven voltak - vannak nők, akiknek ez a testméret teljesen megfelelő. F51.
2022. jan. 18. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!