Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Megosztanátok az őszinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Megosztanátok az őszinte véleményeteket?

Figyelt kérdés

Egy éve ért véget egy hatéves párkapcsolatom, és újra készen állnék szerelembe esni. Viszont olvastam valamit ami kicsit elvette a magabiztosságom, a magamba vetett hitet. Azt olvastam, hogy a nők nagy része szerint nem férfi a férfi 180 cm alatt. Ami azt illeti én ehhez képest viszonylag alacsony vagyok, 171 cm.

Csak kérdezni szeretném, hogy valóban nagy hátránnyal indulok, hogy egy nő meglássa bennem a férfit?

Hogy őszinte kegyek kicsit rosszul érint a dolog, mert én is szeretnék családot, és kiközösítés megbélyegzés érzete nélkül élni.

Köszönöm az őszinte válaszokat!:)

2022. jan. 17. 17:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Engem nem érdekel az, hogy ki hány centi, és biztos van még sok ilyen nő rajtam kívül is. :D
2022. jan. 17. 17:58
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván nem a magas nőknél kell próbálkozni, hanem a nálad alacsonyabbakkal. Alacsony vagy, viszont így is lehet kapcsolatod.
2022. jan. 17. 17:58
 3/20 anonim ***** válasza:
95%

Öszintén, azt gondolom, nők 95%-ának, - köztük nekem is-, fontos, hogy a férfi minimum ugyanakkora magasságú legyen.

De a 180 cm nem fontos, hiszen rengeteg 160-170 cm-es nő van.

2022. jan. 17. 17:59
 4/20 anonim ***** válasza:
0%

Alacsony vagy.

A kérdés, hogy mivel tudod kompenzálni? lóvé, humor, 24cm bré, befolyásos apu,...

Ja, meg ne 180-as csajokra menj!

2022. jan. 17. 18:02
 5/20 A kérdező kommentje:
4! Köszi, férfias meglátást…:)
2022. jan. 17. 18:06
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem zavarna a magasság, amíg nem alacsonyabb nálam. De attól függ, melyik korosztály. 19 éves unokahúgom 175 cm, és a barátnői egy része is ilyen magas.
2022. jan. 17. 18:08
 7/20 A kérdező kommentje:
31 vagyok. Régen nem találkoztam, most viszont két helyről is értesültem az engem megillető díjazásról…:)
2022. jan. 17. 18:11
 8/20 anonim ***** válasza:
27%
nők: "nem számít a magasság, csak legyél magas"
2022. jan. 17. 18:25
 9/20 anonim ***** válasza:
28%

8.-ra.

Nők: "nem számít a végzecséged, csak IT, mérnök, bankár, legyél!"

2022. jan. 17. 18:27
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

170 centi vagyok, nekem teljesen jó lenne. A legtöbb nőnek amúgy is max. az a fontos, hogy magasabb legyen nála. Esetleg magassarkúban se legyen magasabb nála. De bőven van, akit nem is érdekel a magasság, amíg nem törpe az illető.

A női átlagmagasság 164 centi ma Magyarországon. Ergo a nők jelentős részénél magasabb vagy. És bőven akad, aki magassarkút is vehet melletted.

Ne aggódj. Szállj le a gyakoriról, olvass kevesebb szennyet, és menj ki a való életbe.

2022. jan. 17. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!