Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az RTL Randi-társkeresőről mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az RTL Randi-társkeresőről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Mennyire jó társkereső? Megéri felregisztrálni? Fizetős?

A válaszokat előre is köszönöm!

2022. jan. 17. 16:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

azt hiszem ez ugyanaz, mint a randivonal

üzenetet csak akkor tudsz írni, ha előfizetsz

2022. jan. 17. 16:40
 2/16 anonim ***** válasza:
Mondtam már, az emberekkel van a gond, nem a társkeresőkkel.
2022. jan. 17. 19:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

2: Azért a társkeresőkkel is van baj elég vastagon! A kamu, üzemeltetők által generált profilok ennek csak egy kis része, ezer sebből véreznek ezek az oldalak.

Egyáltalán nem azon fáradoznak, hogy olyan algoritmusokat találjanak ki, amik összehozzák a hasonló embereket. Abba ölnek minden figyelmet és energiát, hogy minél profitorientáltabb, jövedelmezőbb oldalt tudjanak alkotni.

2022. jan. 17. 20:44
 4/16 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek igaza van, de sajnos az tény, hogy hiába regisztrál fel az ember bárhova, és tölti ki az adatlapját normálisan, sajnos annyi a selejt ember ezeken az oldalakon, hogy az hihetetlen....! Szinte nem is tudom, hogy a mai világban hol lehet normálisan ismerkedni.....
2022. jan. 18. 17:51
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen, ezt mondtam. Rengeteg a selejt ember. És az utóbbi időben azt veszem észre, majdnem mindenkiben cigány vér van, legalább negyed arányban. Nem vagyok rasszista, de méltatlanok hozzám a romák.
2022. jan. 18. 18:25
 6/16 A kérdező kommentje:
Vagy legalább is sok magyar kezdi átvenni, a romák stílusát. Szánalmas hova fejlődik ez az ország....
2022. jan. 18. 19:00
 7/16 anonim ***** válasza:

Nézd meg pl. itt ilyen Jócókkal, Józsikkal kell nőknek is ismerkedni, mert ilyenek szólítják le őket:

[link]

[link]

2022. jan. 18. 20:14
 8/16 A kérdező kommentje:
Szép emberek!!! XDDDDDDDDDDDDDD
2022. jan. 18. 20:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Azt figyeltem, hogy Márki Zay hogy "be van szarva". Egy rosszat sem mondhat, mert eltörik a másik kezét is. És most kapaszkodj meg, nemcsak társkeresőn eregetik ezek magukat, hanem elfoglalják a helyet a szavazáskor is és senki nem mer melléjük sem állni, mert olyan kisugárzásuk (meg szaguk) van.

Ezért is mennek rosszul a társkeresők, mert lehet te normális vagy, de ezek az ürgék kifingatják lelkileg a csajokat trágár szövegekkel és amire eljut hozzád egy lány, addigra megutál minden férfit.

2022. jan. 18. 20:26
 10/16 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit!
2022. jan. 18. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!