Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha keresztény ként vannak fétiseim?
Hátkérlek,
1, elhagyod a vallást,
2, elhagyod a fétiseidet,
3, alapítasz egy új egyházat, amiben kiélheted a fétiseidet.
Utóbbit már többen sikeresen véghezvitték.
Én is keresztény voltam, de otthagytam azt a vallást.
Ha te továbbra is keresztény akarsz maradni, akkor a vallás rovatban tájékozódj, ott ellátnának majd tanácsokkal a keresztény hívők.
Én itt azt tudom neked mondani, hogy éld az életed, éld meg a szexualitásod, ahogyan akarod. A keresztény istenben nem hiszek, de ha valamilyen Isten létezik, nem hinném, hogy zavarja, hogy fétiseid vannak, főleg akkor nem, ha nem ártasz vele senkinek, és téged sem zavar.
Attól függ, mennyire durvák a fétiseid. Keresztényként a tényleges szexualitást alapból a házasságban éli meg az ember, és ha nem durva fétisről van szó, és a férjed/feleséged számára is vonzó/elfogadható, (plusz nem vontok be harmadik felet, stb.) akkor szerintem nem ellenkezik annyira a kereszténységgel. A hashtag alapján a duci emberekhez vonzódsz, ez lehet ízlés kérdése is. Ha viszont valakit túl akarsz etetni, vagy akadályozod a saját vágyaid miatt a lefogyásban, az szerintem bűn, mert keresztényként kötelességünk vigyázni a saját, és mások egészségére.
Nem tudom, hogy melyik felekezethez tartozol, de mindenesetre imádkozz szerintem a helyzetért, ha tényleg olyan fétisről van szó, ami nem egyeztethető össze a hiteddel. Én is imádkozni fogok érted.
A kulcsszavakból már látom mi a fétised. A duci nők.
Ha nem lennél keresztény, akkor is meg akarnál ettől a fétistől szabadulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!