Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok lányt?
Egy fiatal egyetemista srác vagyok. Pár éven belül szeretném megtalálni a leendő feleségemet. Fontos számomra a vallásom (Római Katolikus vagyok), így szeretném, ha a páromnak is hasonló értékrendje lenne. Sajnos nem igazán tudom, hogy hol találhatók ilyen lányt. Néha jólesik elmenni pl kocsmázni, de ott nem igazán olyan lányok vannak, akikkel hosszabb távú kapcsolatot el tudnék képzelni, ahogy egyetemen is nehéz keresni. Sokan javasolták már, hogy közösségbe kellene járnom, de a közösségi élet nem érzem, hogy menne nekem (eléggé aszociálisan élem meg a hitem). Ennek ellenére több közösséget is megnéztem Budapesten, mert akármennyire is ellenkezik az eszem tudom, hogy szükségem van egy közösségre. Sajnos még nem találtam számomra megfelelőt, így lenne egy másik kérdésem is, hogy milyen közösséget javasoltok egy fiatal inkabb visszahúzódó srácnak?
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!