Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatok ilyen lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Külsővel nem foglalkoznék most, mert azt én is el tudom dönteni, hogy tetszik-e vagy nem. Inkább belső tulajdonságokat sorolnék fel:

- intelligens, lehet intellektuálisabb témákról is beszélni vele, nem csak a mindennapi teendőkről, dolgokról

- fontosnak tartja az önismeretet, valamint azt, hogy egy komoly kapcsolatban mindent meg tudjunk beszélni a másikkal

- lehessen vele bolondozni, de a komoly dolgokban felelősségteljesen tudjon dönteni

- legyen saját véleménye, stílusa - értem ezalatt, hogy ne a társadalmi nyomás és a média határozza meg, hogy mit lát jónak, vagy mit vegyen fel

- ne adja könnyen magát, de ha valaki bizonyít, abban tudjon bízni

- hűséges

- a fontossági sorrendje úgy legyen, hogy előrébb való a családja, barátai, párja, férje szóval az igazán fontos emberi kapcsolatai, mint a karrier (pénz hajszolása)

- fontos az egészséges életmód

Hirtelen ennyi jut az eszembe. Persze írhatnék konkrétabb dolgokat is (pl. szeressen túrázni, olvasni stb.), de azok már olyan dolgok, hogy két ember úgyis összecsiszolódik idővel, ha megvan az összhang.

De ami nekem fontos, mondjuk alap, azt felsoroltam.

Hol ismerkedjek? Utca, könyvesbolt, elvontabb szórakozóhely? Ismertek ilyen lányokat? Ők hova járnak pl. szórakozni, kikapcsolódni (esetleg ismerkedni)?

Huszonéves korosztályra gondolok amúgy.

2020. júl. 24. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Ezek a lányok mind Tinderen várnak a legtökéletesebb alfahímre.
2020. júl. 24. 16:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló vagyok (bár már menyasszony), társkeresőn ismertem meg a párom. Ezen kívül csak egyetemen próbáltam meg ismerkedni. Az ilyen random idegenhez odamenős dolgok számomra nagyon visszataszítóak, szeretem, ha valakinek nem elég a külsőm ahhoz, hogy azonnal randizni akarjon velem, az olyan igénytelen. Társkeresőn is a bemutatkozásomra alapozott a párom és az fogta meg, az előző kapcsolataim meg barátságból lettek. Társkeresési céllal szóba nem állok random emberekkel az utcán.
2020. júl. 24. 16:57
 3/10 anonim válasza:
100%
Szia! Én hasonló nőnek mondanám magam, a barátnőim szintén, és hiába gyalázzák sokan a társkeresőket, én ott ismertem meg a párom. Ezen kívül szerintem az ismerősön keresztüli ismerkedés a legcélravezetőbb, de az ugye olyan, hogy vagy van ilyen nő az ismerősi körödben, vagy nincs.
2020. júl. 24. 17:06
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.

És igen, azért tettem fel ezt a kérdést, mert olyan lesújtó véleménnyel vannak egyesek a társkereső oldalakról. De én is az a típus vagyok, aki szívesen beszélgetne egy kicsit a másikkal az első találkozó előtt. Szóval az ilyen nők is ott vannak a társkeresőkön, érdemes ott is keresni.

2020. júl. 24. 17:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Könyvtár, fesztiválok
2020. júl. 24. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
hajjaj, a hűségesnél megfogtál..
2020. júl. 24. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:

"- ne adja könnyen magát, de ha valaki bizonyít, abban tudjon bízni"

Jahmár, miért jó neked, ha _neked_ előadja a nemvagyokolyant, miközben simán lefeküdt úgy pasikkal, hogy még a keresztnevét sem tudta.

2020. júl. 24. 20:20
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 - pont olyat keresek aki alapból olyan, hogy nem dől be két szép szónak. Ne csak velen legyen ilyen, hanem ez az alptermészete is.
2020. júl. 24. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
28%
8, hát ehhez csak sok szerencsét tudok kívánni. A nők a jó pasikért a legdurvább dolgokat is bevállalják, még azok is, akikből az életben nem néznéd ki. Az megint más kérdés, hogy aztán azt fogják előadni, amit hallani szeretnél, mert ugye tisztában vannak azzal, hogy azzal járnak jól, ha mélyen hallgatnak múltbeli dolgaikról (mármint az értelmesebbje). Ha egy nő neked azt adja elő, hogy ő aztán mennyire nem...., ott már a legrosszabból kell kiindulni. Sajnos a tapasztalat beszél belőlem.
2020. júl. 24. 21:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

9: ez hülyeség, csak a magadfajták a ringyókig látnak és őket veszik nőszámba.

Kérdező, neked sok sikert, ismerek néhány ilyen hölgyet, nem a lakótelepi körmös meg takarító prolikkal kell nyomulni és simán találsz. :)

2020. júl. 24. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!