Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi akinek "nevelt" gyereke van, nem saját, az biztos hogy egy lúzer, megalkuvó, béta férfi?
A legalapvetőbb férfi ösztönöknek mond ellent, ha egy férfi rákényszerül arra, hogy más férfi génjeit hordozó egyedet neveljen és tápláljon. Az oroszlánoknál például, amikor alfa hím váltás van, akkor az új alfa megöli az éppen meglévő kis oroszlánokat a falkában, nyilván mert a saját génjeit részesíti előnyben. Ezt láttam egy természet filmben.
Szóval az ösztönök ilyen mélyre nyúlnak vissza, a természetben majdnem minden emlősnél megfigyelhető hasonló dolog. Amikor egy nő gyereket szül a mai világban, instant hatalmasat veszít az értékéből, mert kölyköstül már sokkal kevesebb férfinak kell, és sokkal rosszabb genetikájúaknak.
Akkor általánosságba kimondhatjuk, hogy egy bizonyos kor alatt, - hacsak az illető férfinek nincs gyereke más nőtől és az új kapcsolatában nem kell átvennie a gyereknevelő szerepet, - akkor ha belemegy egy "nevelő apa" szerepben, csak hogy párkapcsolathoz jusson, az biztos hogy egy béta vesztes férfi?
Nem vettem észre, hogy kevesebb pasinak tetszenél gyerekkel.
Én értem, ha valakit zavar...de ne legyünk már ilyen rosszindulatúak a másikkal.
19es tökéletesen leírta, hogy az állatvilágban bizony mindenhol máshogy működnek a dolgok.
Ha Te egy állathoz hasonlítod az embert akkor ok.
Rákényszerül...senkinek nincs a fejéhez tartva fegyver. Rengeteg férfi őszintén elfogadja más gyerekét. Ha teszem azt valaki megfog / megszeretem és azért jó a kapcsolata a gyerekkel meg nem a vita megy az exel, akkor nem igazán zavar egy gyerek. De kinek mi.
Nekem ez a 2. kapcsolatom lányom apja óta. Az első 2 éves volt és nagyon szerették egymást. Jelenlegi párommal 1 éve vagyunk együtt és tökéletesen megvagyunk. Egyiknek sincs gyereke.
Másrészről köszi, de nem kell senkinek eltartania! Dolgozom és mindig is megéltem a saját lábamon...igaz van olyan nő aki erre megy, de gyerek nélkül is.
N29
"akkor ha belemegy egy "nevelő apa" szerepben, csak hogy párkapcsolathoz jusson"
Nagy a baj a fejedben.
Ez bunkó lesz, de vállalom.
Nevelje az aki megcsinálta.
Ha volt "este" hozzá, akkor arra is legyen hogy felnevelje. Ennyi
Termeszetesen a 4.
Thaifoldon az ilyen gyerekeket beadja az anyja buddhista szerzetesnek, vagy katonanak. Aztan utana nem lesz gond a parkereses.
Nem kell az allatvilaggal peldalozni, van megoldas a "zembervilagban" is :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!