Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet hogy valaki csak a külseje miatt incel, vagy lényegében ha jó lenne a személyisége akkor bármilyen magassággal, testalkattal, arcszerkezettel lehetne neki tetsző átlagos barátnője?
"Nem arról van szó, hogy egy konkrét lány tetszik nekik"
De arrol van szo. A csaj, aki tetszett, elhajtott, friendzone-olt a faszba. Errol van szo.
37F incel
"Nem arról van szó, hogy egy konkrét lány tetszik nekik"
Ha ez így van, akkor meg az a baj, mert mekkora freak vagy, hogy úgy tetszik egy lány, aki nem viszonozza. Többször is volt az életem során, hogy fél-1,5 évig ugyanabba az egy lányba voltam plátóilag szerelmes, természetesen egyikből sem lett semmi. De igen, amikor nem voltam épp szerelmes, akkor pedig olyan is volt, hogy a környezetemben több nő tetszett egyszerre egy időben. Akkor meg már ez is baj? Minden baj igazából amit csinálunk?
Akarunk egy jót nevetni? (pedig sírni kéne)
Egyszer az a baj az incelekekl, hogy nem egy nőért epekednek, hanem általában barátnőt akarnak, aztán az a baj az incelekkel, hogy nem általában barátnőt akarnak, hanem egy nőbe szerelmesek. Ez kész, tehát komolyan mondom, nem elég, hogy valaki incel még mindenki meg is tapossa, nagyon magába kéne néznie itt mindenkinek...
22.:
Egyrészt sose hallottam olyat, hogy ettől lenne valaki freak.
Másrészt mi az, hogy semmi se jó? Nyilván másik nő mondott ilyet.
24. Ezt értettem "semmi se jó" alatt, hogy az inceleket egyszer azért b@>sztatják, mert "minden nőt megdugnának a környezetükben", ami valójában csak annyit jelent, hogy több nő is tetszik a környezetemben. De ha egy nőbe vagyok plátóilag szerelmes, aki ezt nem viszonozza, akkor pedig az a baj, mert hogy az meg mekkora lúzerség már.
27. Igen, mert ha valakibe akkor is belekötnek ha áll, akkor is belekötnek ha ül, akkor nem a cselekedeteivel van baj, hanem a belekötő emberek gyűlöletével azon személy iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!