Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet hogy valaki csak a külseje miatt incel, vagy lényegében ha jó lenne a személyisége akkor bármilyen magassággal, testalkattal, arcszerkezettel lehetne neki tetsző átlagos barátnője?
9#
Ez is igaz, de úgy írod mintha ezt én nem tudnám.
Ez önvédelem leginkabb, egy erődrendszer a "szívem" körül, amit alig van nő aki képes lenne sikerrel bevenni ha akarná.
Miközben ugye nekem kéne ostromolni, nem nekik.
Persze a másik probléma sem jelentéktelen, jelesül hogy szökőévente sem találok olyan nőt aki egyszerre szabad (alig van ilyen eleve) és mellette megvan a kulcsa hozzám. Ha ilyet találok már én is tudok lépni, de ilyet egyszer-kétszet találtam életemben, azt is elszúrtam rég.
"nem tudnak oldottan társalogni"
De tudunk, es megyunk a friendzone-ba, amig a csaj osszejon valami BMW-s izomjozsival, akinek van 100 szavas szokincse, aminek a fele karomkodas.....
37F incel
Figyelj, sok fogyatékossággal élő ismerősöm van, párkapcsolatban élnek, van barátnőjük és nem volt ilyen problémájuk.
Fogyatékosságukból adódóan az ilyen "luxus" életmódtól "mentesek" és mégsem ez számított.
Hát hogyan van ez?
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha egy nőnek már semmiképpen nem tudják megcáfolni az érveit, és kiderül, hogy az adott nőnek egy olyan pasi jön be, aki szerintük nem, akkor egyszerűen nem hisznek neki. Velem is volt már olyan, hogy mutattam egy képet itt inceleknek, hogy milyen pasik (is) bejönnek (igen, bejön a tipikus jópasi is, de nem kizárólag), erre vagy közölték, hogy hazudok, vagy egyszerűen rossznak nevezték az ízlésémet, azt mondták, hogy baj van velem, és volt, hogy le lettem leszbikusozva. Most erre mit lehet reagálni? Szerintem ez is azt bizonyítja, hogy az incelek inkább a saját világlátásuk foglyai. Én tudom, milyen magányosnak és kitaszítottnak lenni. Van egy elég komoly mozgásszervi problémám, a gerincemmel van baj, emiatt tudom, milyen kívülállónak lenni vagy csúfolódások tárgyát képezni. De azért a világ nem csak ilyen. Az incelek látványosan csak a virtuális életből hoznak példákat mindenre (Tinderen mi hogy megy, kinek hány matchcse van) olyanokkal szembeni vitákban is, akik még életükben nem tindereztek.
Igen, vannak olyan emberek, akik általában véve többeknek felkeltik a figyelmét, vannak jó pasik és szép nők, és vannak átlagosak meg csúnyák. Nem állítom, hogy az incelek, ha holnaptól balról jobbra fésülik a hajukat és nem jobbról balra, akkor majd epekedni fog utánuk Claudia Schiffer. De az biztos, hogy valami alapvető világlátási probléma van. A legtöbb ilyen incelről titokban vagy nyíltan a környezetükben lévő férfiak (és nem topmodell férfiak) is rossz véleménnyel vannak.
14
Ezeket én is észre vettem. Szerintem a legtöbbjüknek (tisztelet a kivételnek!) nincsenek barátaik, nincs egy társaság, akikkel összejönnének. Úgy dobálóznak az online társkeresőkkel, mintha az lenne a való világ: tízszeres férfitöbblet, pl. A sikert is ebben mérik, hogy hány válasz jön.
Ahogy az 1-es válaszoló írta, általában fiatalkori lelki traumák állhatnak a háttérben.
Nem tanulnak meg szocializálódni, így amikor a traumákat kiheverik, akkor sem tudják hogyan kéne ismerkedni.
Tehát lehetséges, hogy az egész jelenség mögött a szociális meg mentális fejletlenség áll.
Mert mikor olvasom itt a kérdéseket, kommenteket olyan érzésem támad, hogy ezeknek az embereknek mintha keletkezett volna egy nagy hézag a fejükben a valóság, és aközött amit ők valóságnak gondolnak.
Egyébként sokszor már a fogalmazásmódjukból süt, hogy hogy gondolkodnak a nőkről. Hiába akarják magukat kedves srácnak eladni, hiába mondják, hogy ők nem bánnának rosszul a nőkkel vagy hogy ők is ellenzik az agresszív bunkók viselkedését, amikor minden második mondatuk ilyen, hogy:
- a csúnya férfi/nő kuka (hogy a fenébe lehet így beszélni egy élőlényről, hogy "kuka"? egy macskára nem mondanék ilyet)
- 10-es skálás osztályozzák a nőket és a férfiakat, ami szerintem mindkét nemre vonatkozóan sértő, eleve nem járnék olyan férfival, aki így beszél a nőkről
- olyan szókapcsolatokat használnak, hogy például: "nem jut puncihoz", nem jár neki nő (mi az, hogy jár? és mi az, hogy puncihoz? igen, ez egy metonímia, ami a nőt a saját nemiszervével azonosítja. ha megtudnám, hogy a nekem tetsző pasi akár csak egy internetes kommentben így fogalmazott a nőkről, nem tetszene többé).
Marha nehéz elhinni, milyen jó társak lennének, miközben ilyen szófordulataik vannak. Ráadásul üvölt az egészről, hogy nem egy bizonyos nő tetszik nekik, hanem kétségbeesetten barátnők szeretnének, hogy legyen. Magyarul lyuk legyen rajta. Nem arról van szó, hogy egy konkrét lány tetszik nekik. És ők ezt nem értik.
*barátnőt
Bocsánat az elírásokért.
"Azt értsétek meg, hogy vannak, akiknek épp nincs barátnőjük, de vágynak rá, és tesznek érte, és vannak, akik identitásuknak tették meg a nőtlenséget."
És ennek mi a fene értelme van? Ez olyan, mint amikor nem tudtam leszokni a körömrágásról, és közöltem, hogy az egyéniségem része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!