Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, titeket taszít, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, titeket taszít, ha egy férfi túl lelkes már az elején?

Figyelt kérdés

Szóval, ez fordítva is igaz tud lenni, nőkben is megvan ez a típus.

Csimpaszkodó férfiakról van szó. Amikor még csak online beszélgettek, de már azt bizonygatja, mennyire szép, okos és különleges vagy. Sokkal különb, mint az exei.

Én ilyenkor mindig felvonom a a szemöldököm, hogy persze, aztán az életben mekkoràt fogunk koppanni, ha kiderül, hogy 5 kilóval többnek látszom élőben, mint képen, vagy esetleg a falnak megy a hangomtól. Esetleg csak a szexről szólt az egész bókolás, mert ennyi "elég" megnyerni egy csajt.

Engem jobban megfog valaki világnézete, véleménye, gondolkodásmódja, mintha rögtön az elején azt bizonyítgatja, hogy én vagyok az istennő a számára.

Hangsúlyozom, itt arról van szó, amikor még találkozás sem volt, de ezzel akar bevágódni meg kb. A gyerekeiteket is elképzeli.

Amúgy én semmilyen kapcsolatban nem szeretem a nyalizást.

2022. jan. 13. 18:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a gondolkodásodban ő csalódna nagyobbat. Ő az a típus, aki "intellektuálisabban" szeret bele valakibe. Ha pedig valakibe beleszerettél, nem fog érdekelni, hogy amúgy 5 kilóval több.

Nincs ezzel gond, csak nem illetek egymáshoz, keress olyat, akit inkább az 5 kiló érdekel, és akkor neked is igazad lesz és mindenki boldog :)

2022. jan. 13. 21:43
 22/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt tegyük hozzá nem mindegy, hogy 6 hónapja ismered online vagy 6 perce, ez igaz. (#21 voltam)
2022. jan. 13. 21:45
 23/30 A kérdező kommentje:

21-es ezt most egy kicsit nem értem. Mintha félreértetted volna, hogy melyik szerep kié.

3x beszéltem vele online, és nekem nem lesz szimpatikus attól, ha irreális bókokat küld nekem.

És az 5 kilót is szarkazmusból írtam, mert ha szerinte "istennő" vagyok, attól még nem biztos hogy élőben is tetszek majd neki és vice versa. :D

2022. jan. 13. 21:52
 24/30 anonim ***** válasza:
69%

Akkor offoltam egy srácot a napokban, amikor néha írogattunk, egy-két estét átdumáltunk, de azért látszott, hogy inkább ő keres engem, mint én őt.

Na és akkortájt cseréltem profilképet facen, mire írt üzit, hogy milyen gyönyörű vagyok, és mondaná, hogy első látásra szerelem, de az már ezelőtt megtörtént. Okkeeeee😳😳

2022. jan. 14. 00:13
 25/30 A kérdező kommentje:
Imádom 😆😆😆
2022. jan. 14. 00:32
 26/30 anonim ***** válasza:
74%

*Jaaaaj, imádoooomm*

Én is, az ilyen reakciókat.

24# Van egy igen erős megérzésem, mégpedig hogy annnnnyira azért nem jött be neked a srác, csak jól eldumálgattál vele, amíg kéznél volt, mígnem aztán közeledni próbált, csak ugye szarul tette, kvázi "elrontotta" az ismerkedést, és volt mire fogni, hogy lekoptasd. Így nem neked kellett eltűnnöd (lelkiismeret tiszta) ráadásul utólag jól lehet flexelni a sztorival

Tegyétek a szívetekre a kezeteket, hogy volt már ilyen.

2022. jan. 14. 07:33
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem lelkesség, hanem inkább kétségbeesettség, üres szavak.

Illetve ilyenkor szerintem az a baj, hogy bókokkal akarnak megoldani mindent. Természetesen nagyon jólesnek a bókok, de nekem nincs lehetőségem beleszeretni, egyáltalán megismerni őt, ha órákon át csak az én külsőmről beszél.

2022. jan. 14. 07:38
 28/30 anonim ***** válasza:
48%
24: Na vazzeg, sz_r képpel is estéket átdumáltatok, tetszettél neki. Aztán egy jobb képpel még jobban, tehát OFF? Női logika....
2022. jan. 14. 11:35
 29/30 anonim ***** válasza:
74%

#28😂

1. Nem volt sz_r az a kép előtte sem, más stílus lett az új, ennyi. És nem egy darab képem van kint, ami alapján gondol valamit, hanem van több is. De ez részletkérdés.

2. A tetszem neki és a szerelmes belém között van némi különbség, és az utóbbit benyögni két nap ismeretség után inkább creepy számomra, mint aranyos.

De ja, biztos a női logika a kulcs😂

2022. jan. 14. 22:36
 30/30 anonim ***** válasza:

#28 Most akkor te tedd a szívedre a kezed. Neked mindegy, hogy néz ki a lány, milyen képe van kint? Na ugye, hogy nem. Neked is fontos, hogy olyan nőnél próbálkozz, aki tetszik.

Lásd: itt gyakorin mindig megy a kövérezés, élőben is hallottam már, ahogy férfiak a nő külsejét bírálták. Igen, tény, hogy mi nők is utasítunk el pasikat a külső vonzalom hiánya miatt, de utána diszkréten továbblépünk, nem fröcsögünk a neten, hogy "fujj, ronda pali".

2022. jan. 15. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!