Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket taszít, ha egy férfi túl lelkes már az elején?
Szóval, ez fordítva is igaz tud lenni, nőkben is megvan ez a típus.
Csimpaszkodó férfiakról van szó. Amikor még csak online beszélgettek, de már azt bizonygatja, mennyire szép, okos és különleges vagy. Sokkal különb, mint az exei.
Én ilyenkor mindig felvonom a a szemöldököm, hogy persze, aztán az életben mekkoràt fogunk koppanni, ha kiderül, hogy 5 kilóval többnek látszom élőben, mint képen, vagy esetleg a falnak megy a hangomtól. Esetleg csak a szexről szólt az egész bókolás, mert ennyi "elég" megnyerni egy csajt.
Engem jobban megfog valaki világnézete, véleménye, gondolkodásmódja, mintha rögtön az elején azt bizonyítgatja, hogy én vagyok az istennő a számára.
Hangsúlyozom, itt arról van szó, amikor még találkozás sem volt, de ezzel akar bevágódni meg kb. A gyerekeiteket is elképzeli.
Amúgy én semmilyen kapcsolatban nem szeretem a nyalizást.
Taszító, persze. Az ilyen vagy fantázia világában él, vagy csak nagyon be akar vágódni.
"Jobb, mint az exe"
Ijjj... Na ez fájt
4# nem tudják, hogy kell...
De most gondoljatok bele: honnan tanulnak "csajozni" ezek a srácok?
Na, hát ennyi a magyarázat, nem is kell több.
25 éves felnőtt nő vagyok, utoljára gimiben hittem a szerelem első látásra történetben... na de online? :D
Aztán összejöttem valakivel, ahol én voltam a harmadik kerék (ez csak 2 hónap után derült ki), majd azzal jött, hogy de velem el tudja képzelni, hogy összeköltözzünk. Na persze, hello.
A nem tűnhetek el fél napra sztorit is ismerem, á...
Elég kiábrándító már olvasni is ezeket a sztorikat :(
25f
Bocs, nem voltam megszólítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!