Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, titeket taszít, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, titeket taszít, ha egy férfi túl lelkes már az elején?

Figyelt kérdés

Szóval, ez fordítva is igaz tud lenni, nőkben is megvan ez a típus.

Csimpaszkodó férfiakról van szó. Amikor még csak online beszélgettek, de már azt bizonygatja, mennyire szép, okos és különleges vagy. Sokkal különb, mint az exei.

Én ilyenkor mindig felvonom a a szemöldököm, hogy persze, aztán az életben mekkoràt fogunk koppanni, ha kiderül, hogy 5 kilóval többnek látszom élőben, mint képen, vagy esetleg a falnak megy a hangomtól. Esetleg csak a szexről szólt az egész bókolás, mert ennyi "elég" megnyerni egy csajt.

Engem jobban megfog valaki világnézete, véleménye, gondolkodásmódja, mintha rögtön az elején azt bizonyítgatja, hogy én vagyok az istennő a számára.

Hangsúlyozom, itt arról van szó, amikor még találkozás sem volt, de ezzel akar bevágódni meg kb. A gyerekeiteket is elképzeli.

Amúgy én semmilyen kapcsolatban nem szeretem a nyalizást.

2022. jan. 13. 18:19
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%
Elkeseredett faszi lehet és ezt nem is leplezi.
2022. jan. 13. 18:20
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen taszít. Pláne, ha nem válaszolok rögtön (mert urambocsánat dolgozom esetleg) és jönnek a minden oké üzenetek szomorú fejjel. Ember, idegenek vagyunk, 2 nap beszélgetés után ne ő legyen már a világ közepe.
2022. jan. 13. 18:22
 3/30 anonim ***** válasza:
85%

Taszító, persze. Az ilyen vagy fantázia világában él, vagy csak nagyon be akar vágódni.

"Jobb, mint az exe"

Ijjj... Na ez fájt

2022. jan. 13. 18:24
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván, és ennek a teteje amikor szerelmet vall. Miért, nem érzi, hogy gáz?
2022. jan. 13. 18:27
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

4# nem tudják, hogy kell...

De most gondoljatok bele: honnan tanulnak "csajozni" ezek a srácok?

Na, hát ennyi a magyarázat, nem is kell több.

2022. jan. 13. 18:30
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Jobb, ha ilyenkor még magáról beszél és kérdez. Annak van értelme. Néhány bók oké, de az istenítésem inkább zavarba hoz és őszintétlennek érzem, azt üzeni, hogy - mivel nem ismer - bárki lehetnék. Sok minden állhat mögötte, de egyik sem pozitív indok.
2022. jan. 13. 18:30
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez annak a viccnek az online változata, amikor az első randin valaki a vécéről ír sms-t, hogy "Máris hiányzol" :D
2022. jan. 13. 18:32
 8/30 A kérdező kommentje:

25 éves felnőtt nő vagyok, utoljára gimiben hittem a szerelem első látásra történetben... na de online? :D

Aztán összejöttem valakivel, ahol én voltam a harmadik kerék (ez csak 2 hónap után derült ki), majd azzal jött, hogy de velem el tudja képzelni, hogy összeköltözzünk. Na persze, hello.

A nem tűnhetek el fél napra sztorit is ismerem, á...

2022. jan. 13. 18:33
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Elég kiábrándító már olvasni is ezeket a sztorikat :(

25f

Bocs, nem voltam megszólítva

2022. jan. 13. 18:37
 10/30 A kérdező kommentje:
Semmi gond, szerintem a férfiak többségét is zavarja az ilyen hozzáállás.
2022. jan. 13. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!