Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerű ételfutárként rámtalálhat a szerelem ?
Figyelt kérdés
Még a szüleimmel élek.
Józsi/ 41
2022. jan. 13. 12:06
1/15 anonim válasza:
Mindjárt rádír itt józsibácsi 64f, aztán boldog is leszel (legalábbis vidám)
2/15 anonim válasza:
Viccesnek gondolt Balázs kopi trollkodás, de ez így nem működik.
3/15 A kérdező kommentje:
Ki az a Balázs ? 😒
2022. jan. 13. 12:13
4/15 anonim válasza:
Egy átlagos 40-es férfi még ereje teljében, már felszerelkezve szellemi és anyagi tőkével bátran állja a sarat a világ viharaival szemben.
5/15 anonim válasza:
Az oldalon minden incelt Balázsnak becéznek, az egyik rendszeres incel felhasználó után
De annak látható a neve is
6/15 anonim válasza:
#4 Ja az etelfutar fel van szerelkezve anyagi tokevel, lol.
Amugy radtalalhat. Toltsd le az Igazabol szerelmet a torrentrol...
7/15 anonim válasza:
5-ös!
Tedd hozzá azt is, hogy itt az oldalon mindenki incel aki olyan véleményt ír ami nektek nem tetszik!
Esküszöm, mikor feljövök erre az oldalra olyan érzésem van mintha kormányinfót hallgatnék! Csak ott állandóan "Sorosoznak", itt meg állandóan "inceleznek".
Mint valami retardált papagájok!:)
8/15 anonim válasza:
7#
Én is incel vagyok ne zavarjon
9/15 anonim válasza:
itt mindenki incel. megúgyselesznődsoha. Igaz, hogy vannak itt vagy 3x elvált, 4 gyerekes fószerek is, de akkor is. Megdegleszteszemét!
10/15 anonim válasza:
Én viszont tényleg az vagyok
De magamon kívűl mást nem inceleztem, szóval béke van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!