Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak vissza Faceboo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak vissza Facebook Datingon a nők?

Figyelt kérdés

Nem egy szia mizuval szoktam indítani, hanem kiszoktam nézni valamit az adatlapjukból, vagy a bemutatkoásukból, vagy a leírásukból, és arra reflektálva szoktam megírni az első üzenetet, de 2-3 kivétellel szinte senki nem ír vissza.

Azt megértem, és teljesen elfogadom, ha valakinek nem tetszek, de akkor miért állnak párba velem?

Persze itt nem a nőket hibáztatom, lehet velem van a baj, és gyökérségeket írok, csak pusztán kíváncsiság, hogy teljesen megszokott, hogy ennyire nem jeleznek vissza, vagy velem van a baj? :D

2022. jan. 12. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem szia mizu?-val indítasz.
2022. jan. 12. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert online társkereső, tehát kuka

Értelmetlen átlag férfiként használni. Örülhetsz annak is hogy akadt aki egyezett veled

2022. jan. 12. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Jól gondolom, hogy ez is csak egy társkereső? Ezeken így megy, rengeteg levél, rengeteg "hódoló", egyszerűen idő nincs visszaírni sokmindenkinek.
2022. jan. 12. 16:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolom kap egy csomó levelet és nincs kapacitása mindre reagálni. Nem lehet egyszerre párhuzamosan néhány embernél többel ismerkedni, mert se ideje nem lenne, de nem is tudna rájuk úgy figyelni. Akkor meg azzal lenne a baj, hogy miért csak tőmondatokban válaszol.
2022. jan. 12. 17:51
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
A FB Dating még rosszabb, mint a Tinder. Igaz párom a Tinderről sem lett sajnos, de ott legalább 3 év alatt 4 nővel lefeküdtem. FB Datingről egyáltalán semmi, pedig ott is sokáig voltam fent.
2022. jan. 12. 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen üzenetek és a dugunk ma este, hasonló válasszázalékot érnek el. Kipróbáltam. Mindegy mit írsz. A nők részéről is. Volt hogy írt 20 évvel fiatalabb gyerekes. Kérdés el akarom tartani a csöppségével együtt? Válasz nem.
2022. jan. 12. 21:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Ilyen már velem is volt, bár nem konkrétan így kérdezte meg, hanem úgy, hogy mit dologozok, és abból el lehetne-e tartani egy gyereket 😃
2022. jan. 12. 22:23
 8/9 anonim ***** válasza:
7 a kérdést én tettem fel magamnak
2022. jan. 12. 22:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon szuper, hogy leírás és képek alapján írsz első üzenetet :) Sokan erre nem képesek, pedig én vagy 7 dolgot is kiírtam magamból. Sokan nem gondolnak bele, hogy egy lány szívesebben válaszol akár 100x is arra, hogy hogy hívják a kutyáját (ha pl. azt írta ki, hogy kutyája van), mint csak egyszer is arra, hogy hogy van.

Ne hagyd abba semmiképp az ilyen jellegű kezdő szövegeket. Tuti, hogy nem ezért nem írnak vissza, hanem vagy mert nem gondolják komolyan a társkeresést, vagy már mással beszélgetnek, vagy valami miatt mégse tetszel nekik.

Én amikor csak szórakoztam az appal, akkor volt, hogy nem írtam vissza valakinek, de amikor tényleg párt kerestem, akkor még a sziára is. A barátom is sziával kezdett, visszaköszöntem, majd a leírásomra reagált. :)

Úgyhogy csak türelem, te nem csinálsz semmit rosszul! :)

2022. jan. 13. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!