Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Gond, ha egy pasi nem menő a közösségi oldalakon?
Se Facebook, se Instagram. Egyszerűen bármit is teszik ki szinte nem lájkol senki. Nem csak engem, de ha veszek valamit és azt kiteszem az is 0-1-2 lájk.
Ez jelent valamit? Sosem lesz ez miatt nőm?
F/28
Engem csak az zavar, ha valaki nincs fenn egy közösségi oldalon, képpel, mint a normális emberek a korosztályomban.
Hogy népszerű vagy sem, az nem érdekel
En meno vagyok, nemreg lepte at a kovetoim szama a 10 ezret 2014. ota. Mondjuk nem miattam kovetik az oldalamat, hanem amiatt, amit alkotok :D
37F incel
Mert egy csomó dolgot nem fog érteni az életemből.
Pl párommal benn vagyunk különböző csoportokban, mutogatunk egymásnak posztokat, mémeket, a barátaimmal is így tartom jellemzően a kapcsolatot. És szánalmasnak érzem magam, ha csinálunk egy képet és nem tudom rajta bejelölni például meg ilyenek. Nekem kinn van a kapcsolati állapotom is az adatlapomon, annak köszönhető, hogy nem zaklatnak más férfiak például. Baromira zavarna, ha nem tudnám a párom megjelölni kapcsolatként. Nekem ez fontos, hogy ott is ott legyen, mint ember, aki velem van, akivel eljárunk ide-oda, akit a barátaim tagelgetnek, akikkel egy közös nyelvet beszélünk a közösségi oldalak trendjeiről még úgy is, hogy többnyire csak megfigyelők vagyunk és nem sok dolgot osztunk meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!