Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnél olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan férfival, aki 29 éves koráig 1 napot nem dolgozott?

Figyelt kérdés
Most 33 éves és nettó 350-et keres.

2022. jan. 11. 20:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%
8. Te se voltál még értékes munkavállaló. Ha az vagy, akkor keresik a kegyeidet a cégnél is, mert tudják sokkal több pénzt hozol nekik, mint amennyit kifizetnek neked fizetésben. Sőt sok tekintetben azt is lehet mondani, hogy egész sokat is megengedhetsz magadnak. Ha értékes munkavállaló vagy értékes szakmával, tudással, képességekkel.
2022. jan. 12. 08:45
 12/28 anonim ***** válasza:
63%
11-ezt úgy hívják magyarul, hogy protekciós emberke :D
2022. jan. 12. 09:00
 13/28 anonim ***** válasza:

Nem, valóban van ilyen, aki ÍGY ÉRZI, de attól még nem ez a valóság. Kicsit több szabadságot kap, mert nehezen pótolható.. Az ilyen munkavállalók az első konfliktusnál(amikor megmondják nekik, hogy vegyenek vissza mert ez már sok lesz) lelépnek. Nem mindenkinek a személyiségén képes formálni a munka, természetesen az ilyenek is kiesnek nálam beosztástól és keresettől függetlenül.

Az, hogy hogyan dolgozik az ember(vagy mennyire képes mindenféle szerepet betölteni egy közösségben) sokat elárul arról, milyen lesz a kapcsolatában. Az ilyen én bármit megtehetek emberek kapcsolaton belül is ilyenek lesznek, ha elmúlik a rózsaszín köd. Nekem barátként, és párkapcsolatban sem kell ilyen jellem.

2022. jan. 12. 09:22
 14/28 anonim ***** válasza:
70%
12. Nagyon tévedsz és te totál más világban élsz. Pesti nagy külföldi multi, első munkahely, alapszakos info diploma. Az volt a nagy protekcióm, hogy már az egyetem utolsó 1 évében is itt dolgoztam gyakornokként és egyből átvettek diplomázás után. Nekem és a munkatársaimnak is ki van nyalva a segge. Évközi fizetésemelések, 1,5 éve home office folyamatosan, iszonyú sok különböző jellegű juttatás, stb. Nem azt mondom f@*szul, de még kicsit pimaszul is vagy legalább egyenrangú félként lehet viselkedni akár a HR-essel (igaz fiatal csaj), akár az egy-két szinttel fentebbi vezetőkkel is.
2022. jan. 12. 09:30
 15/28 anonim ***** válasza:
49%

Jól van 14-es ezt haverom is elmondhatná, de én kerestem neki a melót, mert fel se vették volna sehova, szintén infós. Apám, aki világéletében kétkezi munkás volt, mondta nekem: ezek a programozó gyerekek jól keresnek meg minden, de az biztos, hogy egy idő után begolyóznak a monitor előtt.

És így van, 90%-ot egy frusztrál, anya kedvence kismajom.

2022. jan. 12. 10:03
 16/28 anonim ***** válasza:
*90%-otok
2022. jan. 12. 10:05
 17/28 anonim ***** válasza:

Istenem, arra nem gondoltam, hogy valaki ilyen tapasztalatlan, hogy a normális munkakörülményeiről azt hiszi kivételezés:DD

Jajj nagyon nevetek.

Idefigyelj kissrác. Azért jó a belépőfizud, mert hiányszakmád van, abból is olyan, amit kevesebben tudnak elvégezni. Azért emelkedik a fizud, mert hatalmas az infláció, és mert a hiányszakmásokat meg kell becsülni. Azért dolgozhatsz otthon, mert informatikus vagy. Ha szobafestők lennétek, nem dolgozhatnátok otthon akármennyire is megbecsülnek és kiskirályok vagytok. A lekezelt infósok is otthonról dolgoznak, de még a pénzügyesek, könyvelők, meg sok tanár is:D Anyám..

Az meg teljesen nonszensz, hogy azt hiszed a HResekkel más felnőtt emberek más munkahelyeken(meg a kollégákkal) úgy viselkednek, mintha istenek lennének. A legtöbb helyen kellemes kollegális haverkodós-távolságtartós viszony uralkodik. Minél kisebb egy cég, annál barátságosabbak egymással.

A juttatások gondolom elektronaikai eszközök, amikre SZÜKSÉGED van a munkádhoz, illetve titeket próbálnak megtartani, mivel hiányszakma.. szokott járni hozzá pingpongasztal, meg csocsó az irodába(ami sok helyen van) meg mindenféle tuti helyre csapatépítés nálatok, egy egy közös síelést is szoktak szervezni. Nálatok ez az általános.

Én arra gondolok, hogy mikor a felettesed a MUNKÁDDAL kapcsolatban utasít valamire, nincs szabad kezed, be kell tartanod a határidőket, az általa megadott(ha adott meg) módszerrel kell elvégezni, illetve tisztelettudó hangnemben kommunikálsz vele, akkor is, ha nem értesz egyet, és elvégzed azt, amivel esetleg nem értesz egyet. Rengetegen képtelenek erre, ez a kihaénnem hozzáállás, amit én utálok, és vállalkozókra jellemzők, akik nem képesek csapatban dolgozni. Mittudomén kapsz egy határidőt 10-ére, de te tudod, hogy a menedzser korábbi határidőt adott meg nektek, hogy legyen lehetőségetek csúszni, te ezt kihasználod, csúszol és azt mondod miért baj ez, tudod te, hogy ez nem a valós határidő(ezzel felülírva a felettesed tekintélyét). Vagy a legapróbb dolognál, hogy értsd, kérik moss fel hideg vízzel. Te felmosol meleg vízzel, mert az szerinted jobban oldja a koszt. És még neked áll fentebb utána.

Képzed vannak ilyen emberek, akik azt hiszik ezt megengedhetik maguknak, mert ők jobban tudják, és máshogy végzik el azt, amire utasítják őket. És sokaknak elnézik(pl hiányszakmában). Aztán x idő után betelik a pohár és menesztik az alkalmazottat. Én az ilyen embereket nem bírom. Te nem vagy kiskirály a munkahelyeden, csak megbecsülnek, és valószínűleg normális vagy, csak még tapasztalatlan:)

2022. jan. 12. 10:53
 18/28 anonim ***** válasza:
34%
#17 Hogy te mekkora madar vagy, latszik hogy nem dolgoztal meg sose meno amcsi cegnel senior fejlesztokent. Na en elmondom volt olyan kollegam, aki kulcsember volt a cegnel es amikor bejelentett h elmegy, felajanlottak neki hogy amcsi bertablabol kapja a fizut csak ne menjen el. Persze nem elt vele.
2022. jan. 12. 11:18
 19/28 anonim ***** válasza:
Össze. Most dolgozik tehát akkor mi a gond?
2022. jan. 12. 12:03
 20/28 anonim ***** válasza:

18.

Százezerből egy ilyen ember van - meg még jó sok aki azt hiszi magáról, hogy ő legalább Dr.House/Monk/Sheldon jellegű tálentum, akinek mindent lehet, mert annyira nélkülözhetetlen. Pedig ez elég ritka. Lehet, hogy pont ez a kollégád volt az a bizonyos kivételes "egy a sokból".

Sok esetben még a valóban nélkülözhetetlen embereket sem becsülik - max kárognak, amikor az elmegy és rájönnek, hogy "baj van". Elvileg az MDF kormány járt így, akik kirúgták az összes szocit, aztán rájöttek, hogy azt sem tudják melyik fiókban kellene keresni az adott formanyomtatványokat. Meg anyám cége szopja majd be, amikor elmegy nyugdíjba és rájönnek arra, hogy a cégen belüli folyamatok közül van 25, amit rajta kívül senki nem ismer már. Megbecsülik? Dehogy is.

Vagyis de, a hasonlóan "lent" lévő személyek, ahogy nálunk is így volt régen, hogy akik lejjebb voltak, sokszor megbecsülték egymást (szerencsére nem kékruhás proli melósok vagy fogatlan romák voltak a kollégák), egyedül a főnökség szemétkedett meg az aktuális főcsicskásaik.

2022. jan. 12. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!