Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak elfogadnàtok egy olyan nőt aki annyira túlsúlyos, hogy a kocsiban a kormány mögött alig fér el?
Arra kellene rájönnöd, hogy ha leadsz pár kilót az egészséged miatt, akkor több lehetőséged lenne !
Szerintem 165cm magassághoz max 90kg amiből még látszik az alakod!
Azért ennyit írtam, mert biztos nehezen adod le a kilókat.
Nem, ilyen csak egy van:):
13.
Teljesen felesleged kötözködés volt ez is.
"köszhelyeidtől"
Na igen, a szint. Érezni rajta a vályog aromáját.
Baszki minden héten van itt egy hájfétises barom, aki ilyen nőt keres!
Nem létezik hogy nem találjátok meg egymást!
Sok boldogságot, van nem is egy ilyen idióta pasas, aki csak hozzád hasonló nőt keres!
Olvasgasd a kérdéseket!
16-ost meg tudom erősíteni, állandó kapcsolatban vagyok az illetővel itt a GYK-n, keresem neki az óriási nőt, amilyen a kérdező is.
Ma éppen a SPAR-ban láttam egy 185 cm-es nőt, azt hittem először UFO, de közelebb mentem hozzá és akkor láttam, hogy nőnemű.
Kb. a testem háromszorosa lehet, ha én 75 kg vagyok, akkor ő kb. 200 kg lehetett, csodálkoztam is, hogy tud még járni. A passzos XXXXL köpenyben 10 db úszógumi vonaglott a testén a mell alatt és csípő között. Szerintem ő semelyik kocsi kormányához nem fér be, ez egész biztos.
Jesszus maris 18#!
Én hívtam volna a Greenpeace-t, a balnák a szárazföldön kiszáradnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!