Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem.
Mitől? Hogy a társadalom elmagányosodik?
Vagy mitől?
Én nem félek a magánytól. 5 éves korom óta magányos vagyok. Azóta sok év el telt, és sok állapotát, fokozatát fogadtam el teljesen.
Jelenleg is végtelenül hiányzik a szerelem, de így is oké vagyok, csak egy leírhatatlanul minőségtelenebb életet élek, mint amire képes lennék egy társsal.
De ez a dimenzió, főleg ez a bolygó nem a vágyak beteljesüléséről szól, szóval..., minden a helyén van.
6-os, nem, mert akkor ha minden nap mennék kurvához, akkor elvileg nem érezném magányosnak magam.
Én régebben próbáltam, hogy minden másnap prostiztam és még magányosabbnak éreztem magam. Sokat kerestem annó, milliókat és erre b@sztam el.
8#
Nem kell ehhez pr.sti
Elég egy készséges fix p.nci és kész.
Mit féljek a haláltól (gondolom erre hajaz a kérdésed)?
Az hogy a helyzetem miatt hajlamosabb vagyok korán elpatkolni csak előny, ráadásul nem elég hatékony. Emiatt ráadásul magamnak kell megoldanom ezt a problémát, ahelyett hogy a természet oldaná meg rövid úton helyettem. Semmi értelme így leélni öregkorig egy teljes életet. Úgyhogy abszolút nem félek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!