Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Béta férfiak.Ti nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Béta férfiak.Ti nem érzitek megalázónak amikor a nők előtt úgy viselkedtek, mintha szolgák lennétek? Bármit megcsináltok amit mondanak,nincs bennetek egy kis önérzet.

Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 19:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

Soha nem is akarnék alfa lenni!

Felesleges farokméregetésektől megkímélem magam.

Állandóan bizonygatni meg fitogtatni ki a dominánsabb. Annyira gyerekes. 😂

Meg általában az ilyenek megbizhatatlanok, gátlástalanok, ha bődületesen elszúrnak valamit másokra kenik.

Ennyire megbízhatóak meg tudnak felelősen dönteni.

Magabiztosan tudnak hülyeségeket is csinálni. Szerencse nem mindig az ő oldalukon áll.

Egy szigma, mint én sosem kérkedik a sikereivel. Tudja magáról mire képes, de nem kell állandóan versenybe szállni meg lenyomni a másikat..

Fel kell inkább emelni és támogatni.

A szigma és alfa kb. párhuzamos a vezető és főnök kifejezésekkel. Ugyan akkora ellenpólusok

2022. jan. 8. 22:07
 12/19 anonim ***** válasza:
44%
Ez az egész ugy baromság, ahogy van.
2022. jan. 8. 22:40
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
Definiálja már kérem valaki az alfa, béta, gamma stb férfi fogalmát pontosan. Utána lehet érdemben válaszolni a kérdésre.
2022. jan. 8. 23:03
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
én meg LIGMA férfi vagyok
2022. jan. 9. 00:58
 15/19 Barito ***** válasza:
60%
Kettes válaszolóé az igazság.
2022. jan. 9. 08:45
 16/19 anonim ***** válasza:
66%
Omikron-variáns is lesz..? :))
2022. jan. 10. 10:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, én béta, vagy inkább gamma férfi vagyok. De ilyet amit a kérdésben írsz, soha nem tettem. A béta/gammaságom inkább abban nyilvánul meg, hogy lesz@rom már a nőket, nem közeledek feléjük, nem udvarolok, ezt elfogadtam, ez van.

Az évek alatt rajöttem, hogy nem az a férfi vagyok, aki iránt bármilyen szinten érdeklődnének a nők, ezért nem is akarom zavarni őket. Elvagyok már nélkülük is. Talán pont azért, mert van bennem önérzet.

2022. márc. 27. 10:12
 18/19 anonim ***** válasza:
17! De te akkor MGTOW lettél, az itt nyilván "nem játszik".
2022. márc. 27. 10:21
 19/19 anonim ***** válasza:

18-as, nem lettem MGTOW, mert azok tudnának nőt szerezni maguknak, csak tudatosan nem akarnak. Csak szexkapcsolat néha és prostik, hogy kielégítsék a szexuális igényeiket, viszont párkapcsolat kizárva.

Én viszont nem tudnék, mint ahogy nem is tudtam nőt szerezni, se szexkapcsolatra, se másmilyenre. Szimplán feladtam, kb ennyi.

17#

2022. márc. 27. 10:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!