Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Béta férfiak.Ti nem érzitek megalázónak amikor a nők előtt úgy viselkedtek, mintha szolgák lennétek? Bármit megcsináltok amit mondanak,nincs bennetek egy kis önérzet.
Soha nem is akarnék alfa lenni!
Felesleges farokméregetésektől megkímélem magam.
Állandóan bizonygatni meg fitogtatni ki a dominánsabb. Annyira gyerekes. 😂
Meg általában az ilyenek megbizhatatlanok, gátlástalanok, ha bődületesen elszúrnak valamit másokra kenik.
Ennyire megbízhatóak meg tudnak felelősen dönteni.
Magabiztosan tudnak hülyeségeket is csinálni. Szerencse nem mindig az ő oldalukon áll.
Egy szigma, mint én sosem kérkedik a sikereivel. Tudja magáról mire képes, de nem kell állandóan versenybe szállni meg lenyomni a másikat..
Fel kell inkább emelni és támogatni.
A szigma és alfa kb. párhuzamos a vezető és főnök kifejezésekkel. Ugyan akkora ellenpólusok
Kérdező, én béta, vagy inkább gamma férfi vagyok. De ilyet amit a kérdésben írsz, soha nem tettem. A béta/gammaságom inkább abban nyilvánul meg, hogy lesz@rom már a nőket, nem közeledek feléjük, nem udvarolok, ezt elfogadtam, ez van.
Az évek alatt rajöttem, hogy nem az a férfi vagyok, aki iránt bármilyen szinten érdeklődnének a nők, ezért nem is akarom zavarni őket. Elvagyok már nélkülük is. Talán pont azért, mert van bennem önérzet.
18-as, nem lettem MGTOW, mert azok tudnának nőt szerezni maguknak, csak tudatosan nem akarnak. Csak szexkapcsolat néha és prostik, hogy kielégítsék a szexuális igényeiket, viszont párkapcsolat kizárva.
Én viszont nem tudnék, mint ahogy nem is tudtam nőt szerezni, se szexkapcsolatra, se másmilyenre. Szimplán feladtam, kb ennyi.
17#
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!