Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám leadni a lécet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám leadni a lécet?

Figyelt kérdés

27/N vagyok.

Átlagos. Nálam sokkal szebb lányok is vannak, a maximumot kihoztam magamból, de nem vagyok szép, inkább átlagos.

Viszont folyton olyan pasik kellenek, akiket tudom, hogy nem kaphatók meg. Nem a tipikus jópasik, viszont olyanok, akiknek tudom, hogy nem én vagyok az esete.

Egyszerűen már a sokadik ilyenbe futok bele, és tudom, hogy bennem van a hiba.

Ezért megpróbáltam leadni a lécet, viszont ez is rosszul sült el. Esélyt adtam, beszélgettem, de egyszerűen az "én kategóriám" nem vonz. Nem tudok mit kezdeni. Rengeteget beszélgettem, találkoztam is "velem egykaliberu pasikkal" és semmi. Ráadásul én extra érzékeny vagyok az érintésekre, csókolózni is csak olyannal tudok, aki bejön, ami ritka, ezért nem is szoktam. Eddig 2 hosszú kapcsolatom volt

Mit tehetnék? Hogy tudnám leadni a lécet? Nem akarok olyan pasik után abrandozni, akiket nem kaphatok meg, a kémiát viszont nem tudok befolyásolni. Aki volt így, mi ebből a kiút?

Belőlem sosem lesz topmodell lány amit elfogadtam.

2022. jan. 7. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Nem baj, ha nem vagy szép. A külsőt illetően elég, ha ápolt vagy, és nem hízol el. Az arcod lehet átlagos vagy szexisen csúnya.

A lényeg a kisugárzás, a humorérzék, a nyitottság.

2022. jan. 7. 23:25
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

1#

Azért a chadekhez kevés a nyitottság meg a humor

Oda már többet kellene villantania

De az észrevehetően nem megy neki

Ha kapcsolatatot nem is remélhetsz tőlük kérdező, még alkalmi szexpartnerük lehetsz, szóval fel a fejjel kérdező, majd lesz valahogy

2022. jan. 7. 23:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 A chad-ezés lebuktatja az incelt.
2022. jan. 7. 23:47
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

3#

Nem mindegy

Már ott elkönyvelnétek incelnek hogy megírom a valós lehetőségeit

Bár ennél az esetnél megállja a helyét a kifejezés, szerintem

2022. jan. 7. 23:52
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg küldenél képet privátban? Lehet csak te látod magad átlagosnak.
2022. jan. 8. 00:26
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Semmit nem kell leadni sehova. Egyszer fogadd el, hogy (most) egyedül vagy, élvezd a szingliséget, és találd meg az egyensúlyt. Majd jön az, akinek jönnie kell, és egymásra találtok. Lehet, hogy nem holnap, hanem 2 év múlva.

Egyedül azt rontod el, hogy mindenáron bele akarod erőltetni magad egy kapcsolatba. Ennek lesz az a vége, hogy egy xar kapcsolatban vergődsz évekig, de nem lépsz ki, mert fhosol egyedül maradni. Hidd el, hogy sok tévedéstől megment, ha most megtanulod élvezni, hogy szingli vagy!

2022. jan. 8. 05:45
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem a lécet tartod magasan, és ez nem is a külsőségekről szól. Nekem ez tipikis rajongó effektusnak tűnik. Te vagy az a csaj, akinek az kell, akire felfelé nézhet, akit nagynak lát.
2022. jan. 8. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!