Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan nagy gond nőként ha nem vagyok igényes és nem érdekelnek a márkás ruhák?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és az igényes szót nem úgy értettem,hogy igénytelen vagyok(igényes vagyok hajápolás minden téren és tudatos bőrápoló) de nem vagyok az a szép ruhákban márkás cipőkben járó nő nem tartom fontosnak nagyon egyszerű vagyok ilyen láthatatlan szeretek maradni (szürke barna fekete ruhák nem szeretem a mintát sem a csillogást) hogy őszinte legyek mèg a turkálós ruhákat is felveszem,de ez miatt már nem egy aktuális párom megszólt engem ez tényleg ilyen nagy baj és hátrány az ismerkedésben? A külsőmet illetve szép nő vagyok ezt nem én mondom,hanem mások és én se gondolom,hogy ne lennék az,de ahogy látom manapság fontosabb,hogy milyen márka van rajtad..nálam a smink is kimerül egy spirálba nincsenek bőrproblémáim a tudatos bőrápolásnak hála és műkörmök sem volt soha.

2022. jan. 7. 16:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

Alapvetően nem baj, de én azt vettem észre hogy akik saját bevallásuk szerint igenytelenek azok általában ízléstelenül néznek ki.

Vannak ilyen ismeroseim, turibol öltöznek amivel alapvetően nincs baj csak hogy az egyik a férfias szabású vagy uniszex ruhákat hajlandó csak felvenni, a másik meg úgy öltözik kB mint egy gyerek.

És leszarjak hogy susogos mackó vagy trapezgatya nem illik ünnepségre mondjuk.

A hajuk dettó, az egyiknek rövid férfias bilifrizuraja van, a másiknak torzomborz cofja.

Na hát ők elég kiabranditoak a férfiaknak és nem azért mert nem márkás ruhákba járnak.

Lehet hogy veled is az a baj hogy nem vagy nőies.

Én is kinaibol és turibol öltözők de érdekes mód még sose mondták rám hogy igénytelen vagyok.

2022. jan. 7. 18:40
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

Gecc milyen férfi az ilyen

Együtt van egy nővel , és megszólja mert nem *màrkàsak* a ruhài.

Làtens homoszexuàlis?

iPhonenal rohangàló fèlkèsz tini fiúcska ?

Mi számított neki màrkàsnak?

Mèjócsiksz, Cipó&vax, Devergó, retro? ( Ez mind az alja )

2022. jan. 7. 18:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Basszus... hihetetlen, pont tegnap beszélt erről a tesóm (régebben dolgozott egy, nem akarom megnevezni a boltot, de különálló sminkes és kozmetika cuccokat árul), hogy aki bement Louis Vuitton táskával meg talpig márkásan, szépen összerakva, az mindig egy darab szemcerkát (vagy hasonlót) vett, és kuncsorgott a kedvezményért, aki meg sima póló, farmer, hasitasiban, az otthagyott 80-100 ezreket simán. Érdekes dolgok ezek.
2022. jan. 7. 20:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a lényeg, hogy jól érezd magad azokban a ruhákban.

Volt már nagyon bátran öltözködő barátnőm és visszafogott is.

Olyan nem volt még, aki rohant a trendek után és mindig az aktuális divat szerint akart öltözni.

2022. jan. 7. 20:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezekben a színekben is lehet jól kinézni. Csak meg kell találni a megfelelő kombinációkat.

A márka nem lényeg.

De vannak bizonyos kiegészítők, amelyek miatt "igénytelennek" tűnhetsz.

Nekem is van ismerősöm, aki gyönyörű és csinos, csak a rossz ruhákat hordja.

Öltözz az alakodhoz és alkalomhoz illően

2022. jan. 17. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!