Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nagy gond nőként ha nem vagyok igényes és nem érdekelnek a márkás ruhák?
Alapvetően nem baj, de én azt vettem észre hogy akik saját bevallásuk szerint igenytelenek azok általában ízléstelenül néznek ki.
Vannak ilyen ismeroseim, turibol öltöznek amivel alapvetően nincs baj csak hogy az egyik a férfias szabású vagy uniszex ruhákat hajlandó csak felvenni, a másik meg úgy öltözik kB mint egy gyerek.
És leszarjak hogy susogos mackó vagy trapezgatya nem illik ünnepségre mondjuk.
A hajuk dettó, az egyiknek rövid férfias bilifrizuraja van, a másiknak torzomborz cofja.
Na hát ők elég kiabranditoak a férfiaknak és nem azért mert nem márkás ruhákba járnak.
Lehet hogy veled is az a baj hogy nem vagy nőies.
Én is kinaibol és turibol öltözők de érdekes mód még sose mondták rám hogy igénytelen vagyok.
Gecc milyen férfi az ilyen
Együtt van egy nővel , és megszólja mert nem *màrkàsak* a ruhài.
Làtens homoszexuàlis?
iPhonenal rohangàló fèlkèsz tini fiúcska ?
Mi számított neki màrkàsnak?
Mèjócsiksz, Cipó&vax, Devergó, retro? ( Ez mind az alja )
Az a lényeg, hogy jól érezd magad azokban a ruhákban.
Volt már nagyon bátran öltözködő barátnőm és visszafogott is.
Olyan nem volt még, aki rohant a trendek után és mindig az aktuális divat szerint akart öltözni.
Ezekben a színekben is lehet jól kinézni. Csak meg kell találni a megfelelő kombinációkat.
A márka nem lényeg.
De vannak bizonyos kiegészítők, amelyek miatt "igénytelennek" tűnhetsz.
Nekem is van ismerősöm, aki gyönyörű és csinos, csak a rossz ruhákat hordja.
Öltözz az alakodhoz és alkalomhoz illően
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!