Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nagy gond nőként ha nem vagyok igényes és nem érdekelnek a márkás ruhák?
Hordj színeket, legalább kiegészítőként és turkálós cuccokat, ott lehet a legjobb darabokat beszerezni, egyáltalán nem égő.
A márkás ruhák sznob körökben menők, a társaságodat te választod. Amúgy hogy jön ide az ismerkedés, ha párod van?
Ezt ki mondta?
A férfi biztos nem
Értelmes ember nem aszerint válogatja össze a ruháit, hogy márkás vagy sem, hanem hogy neki jól áll-e, illetve a minősége megfelelő-e. Ennek köze nincs a márkához.
Van, hogy felmegyek az aboutyou-ra vagy hasonló, nagy márkákat gyűjtő webshopokra és direkt kilistázom a ruhákat csökkenő ár szerint. Mindig jókat röhögök, hogy a 40 ezres pulóver rondább és igénytelenebb kinézetű, mint a 6 ezres noname; vagy hogy a luxustáskák (Karl Lagerfeld, Celine stb) mennyire idétlenek és stílustalanok.
Én férfi vagyok és kb ugyanúgy gondolkozom lehet hogy jól keresek, de nem szórom el a pénzemet felesleges dolgokra.
Inkább anyagminőséget nézem. Nyilván vannak nekem is márkás cuccaim, de ugyanolyan jól érzem magam egy New yorkeres 1500ft-os pólóban mint egy Hollister-ben.
Ez mindenkinek más, szerintem aki nagy autóval és márkás ruhával esetleg 400ezres telefonnal "mutatja", hogy neki milyen jó valamit kompenzálni akár vele.
Plusz egy költői kérdés... Miért mutogasssm vad idegeneknek, hogy van pénzem?
nekem nem gond, én meg egy igénytelen férfi vagyok, rám is rámszól a párom meg ismerőseim is, hogy kellene mindenféle csoda ruha mert az elegáns..
De tisztább a kocsim, tisztább rendezettebb és sokkal szebb a lakásom, a kertem, mosok fogat fogorvoshoz járok sőt fehéríttetem is, fürdök ,edzekm nincs rendezetlen dolgom, csak lazán felveszek sportcipőt farmert vagy melegítő nacit és pólót azt rendben is vagyok.
Én ebben nem látok kivetni valót de tény, sok embert ez feszélyez.
Mindegy hogy márkás-e, vagy turkálóból van-e, a lényeg az hogy a fazonja jól álljon az állatokon, a sziluett összességében jó legyen, és ennyi.
Semmi baj nincsen a sötét színekkel, én is kb állandóan azt hordok. Csomó lányt ismerek, akik szintén imádják a sötét színeket, szinte csak azt hordanak. Anyukámnak is mániája ez a "vegyél fel egyvalami színeset a sötét cuccokhoz" aztán mégis belátja hogy jól néznek ki a szettjeim anélkül is.
Nem tudom miféle környezetben mozogsz, én még soha nem hallottam férfit ilyesmi miatt felháborodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!