Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártál már így?

Figyelt kérdés

Van/volt valaki, aki tetszett.

Közösségi oldalon tök véletlenül rá is bukkantam (a kit ismerhetek-nél adta ki), de kiderült, hogy nős.

El is engedtem az egészet.

Erre elkaptam közte, és egy másik ember között egy beszélgetést.

Mégpedig egy esküvőről volt szó, valahogy így:

- Láttam a képeket, azt hittem megházasodtál.

- Én nem, de mindenki azt hiszi. Még gratulálnak is.

- Nagyon hasonlítasz rá.

Szóval valami rokona lehet, hacsak nem kb az ikertestvére... Nagyon hasonló.

Még mielőtt ezt a beszélgetést elkaptam, de a képeket már láttam, arra gondoltam, hogy milyen bunkó, friss házas, aztán közben meg engem figyel. Merthogy szokott nézni.

A másik pedig, hogy egyszer szóltak neki, amit én hallottam. Na innen tudok egy keresztnevet. Viszont... Ez a név ugyanaz a név, amit én anno a közösségi oldalon megtaláltam.

Most ilyenkor szerintetek mi van? :D

Már nem merek oda sem nézni ha meglátom.

2022. jan. 6. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha bejön miért nem mersz odanézni?

Ezek szerint vaklárma volt a házasság, rossz következtetést vontál le.

Simán felszedhetnétek egymást, ha tudod ő is méreget téged.

2022. jan. 6. 19:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Én csak úgy jártam egyszer hogy véletlen de tök véletlen bejelöltem valakit, aztán rám írt hogy miért jelöltem be. Mondtam hogy véletlen és elkezdtünk beszélgetnu de aztán végül nem lett belőle semmi mert eltűnt a személy de jobb is messze volt..
2022. jan. 7. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!