Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy valaki ennyire nem értékeli magát?
Elméletileg ez lehetséges?
Hogy ha szóba is áll velem egy normális nő keresek benne valami hibát ami miatt "szinten alulinak" akarom ítélni, mert az a tudat van bennem, hogy biztos valami gáz van vele ha velem szóba áll.
Most is társkeresőn ráírtam egy lányra, szimpatikusnak tűnt azt írta, hogy nem vagyok rossz képű és biztos könnyen megy nekem az ismerkedés. De hát milyen kétségbeesett nő ír ilyet egy férfinak.
Na meg az összes exemet lesz*rtam amikor együtt voltunk, mert gázosnak találtam őket, de miután összejöttek valaki mással és láttam jól megvoltak akkor meg sík ideg voltam, hogy mégis hülye döntés volt.
Meg olyan gyanakodó is vagyok, társkeresőn ha egy szép nővel matchelek és nincs kint a hitelesítés, lehet hogy igazából férfi csak szórakozik.
Fiatal 20 éves szőke nő jó alakkal minek matchelne velem?
30 F
"Hogy ha szóba is áll velem egy normális nő keresek benne valami hibát ami miatt "szinten alulinak" akarom ítélni, mert az a tudat van bennem, hogy biztos valami gáz van vele ha velem szóba áll."
Nyugi, én dettó ugyanezt szoktam érezni a srácokkal. Ha velem beéri, akkor tuti nem kell másnak, és én voltam a ZS-terv.
Én is ugyanígy vagyok, csak én már a dupla ZS tervnek érzem magam ilyenkor...
Biztos nem azt látja, mint amit én a tükörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!