Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már 1000 ilyen kérdés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már 1000 ilyen kérdés, de valahogy a megoldás várat magára, mi kell a harmincas nőknek?

Figyelt kérdés
Mostanában kicsit megfordult velem a világ, próbálok rendes lenni, megértő, elfogadó és érdeklődő, de valahogy nem találom az igazit. Voltak kapcsolataim, hosszú is, futó is, de nem jövök be azoknak akik nekem tetszenek, pedig sokat beszélgetünk, beavat a dolgaiba és a többi. Nem tudom eldönteni mi a hiba. Átlagosnak tartom magam, próbálok normálisan öltözködni, sportolok. 186centi vagyok, 85 kiló. Rendes munkám van, autóm, lakásom, nyaralóm,megtakarításom, nincs gyermekem, nem váltam. Nem vagyok egy Adonisz, de szerintem nagyon ronda sem. Talán! A környezetem jóképűnek és inteligensnek mond, de nyilván elfogultak! Segítsetek, hol a hiba?

#Nem kellek a nőknek? #Harmincas nők?
2022. jan. 4. 12:52
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő kritikát, akkor lehet, hogy ez a baj. Mondjuk nem én támadta rád, csak megjegyzem. Amég itt írok, csinálok m@st is, és nem az a legfontosabb szerintem ebben a beszélgetésben, hogy hány szó van elírva. Csak Irónikusan válaszoltam a kissé támadóstílusra. Mondjuk a céltalan langyos sztorit nem tudom miből szűrted le? Mondjuk nem számít, de te tipikus versengő típus lehetsz egy rakás félelemmel. Nem biztos, csak felvetés. Nem akarok vitát szítani, mert ez értelmetlen és számomra irreleváns.
2022. jan. 4. 16:54
 32/35 anonim ***** válasza:
Nem szurtem le semmibol, altalanossagban mondtam. Ellenben minel tobbet irsz, annal jobban kiutkozik, hogy gyatra a helyesirasod. A szar helyesirashoz meg egy csomo negativ tulajdonsagot csatolnak az emberek. Azt erezted tamadasnak, hogy kiemeltem par lorugassal felero hibat, de ettol meg okosnak gondoltalak? Nem vagy kicsit onerzetes? Mindegy, hagyjuk. Ugy latom nem megy at, amit irni akartam, kisiklott a helyesirasra a tema, ami meg erzekenyen erint teged. Atadom a terepet masnak, hatha ok tudnak hasznos tanacsot adni.
2022. jan. 4. 17:18
 33/35 A kérdező kommentje:

Értem amit írtál, mondtam, azért azt érzed, hogy nem ez volt a kérdés?

Mondjuk érdekes, hogy a játszma szót c-vel nem vetted észre. Azon még én is sírtam! Amióta bekapcsoltam ezen a szaron a felhő alapú javítást, azóta vannak ilyen fura dolgok amiket csak utólag látok én is, de még egyszer mondom, nem számít, mert valóban nem vagyok sem nyelvész, sem nyelvtan tanár. Önérzetes vagyok ez tény! Ez hajt mindig tovább és tovább, de szerintem ez valamilyen szinten természetes emberi tulajdonság. Na most ameddig írtam, kikapcsoltam a netet, így nem javított bele semmit, magyarul ami most hiba van benne az már mind az én tudatlanságomat tükrözi. Ettől függetlenül tényleg köszönöm a kritikát, amelynek egy része jogos, de számomra építő kritikát nem nagyon tartalmazott. Ugyan annyira zavar engem az ékezetek hiánya, mint téged a helyesírási hibák. Hozzáteszem ez nem baj, az ellentétek viszik előre a társadalmat. Képzeld el ha mindenki ugyan olyan lenne? kész téboly! XD

2022. jan. 4. 17:38
 34/35 A kérdező kommentje:
Zárójel, még így is van benne, legalább kettő amit visszaolvasás után vettem észre! Szóval ja, ez van! XD
2022. jan. 4. 17:44
 35/35 anonim ***** válasza:
MINDNEK MÁS dolog kell. Nincs olyan, hogy "nők". Csak Gizi , Kati, Sári. Egyiknek ez kell, másiknak az. Nincs ilyen, hogy "nőknek mi kell".
2022. jan. 4. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!