Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már 1000 ilyen kérdés, de valahogy a megoldás
várat magára, mi kell a harmincas nőknek?
Figyelt kérdés
Mostanában kicsit megfordult velem a világ, próbálok rendes lenni, megértő, elfogadó és érdeklődő, de valahogy nem találom az igazit. Voltak kapcsolataim, hosszú is, futó is, de nem jövök be azoknak akik nekem tetszenek, pedig sokat beszélgetünk, beavat a dolgaiba és a többi. Nem tudom eldönteni mi a hiba. Átlagosnak tartom magam, próbálok normálisan öltözködni, sportolok. 186centi vagyok, 85 kiló. Rendes munkám van, autóm, lakásom, nyaralóm,megtakarításom, nincs gyermekem, nem váltam. Nem vagyok egy Adonisz, de szerintem nagyon ronda sem. Talán! A környezetem jóképűnek és inteligensnek mond, de nyilván elfogultak! Segítsetek, hol a hiba?
De a férfi-nő ellentét kiemelése annyira idejét múlt. Normális emberek meg tudják a nehézségeket oldani veszekedések nélkül is.
Amit leírtál, aki vagy, az nem azért vagy, mert férfi vagy. Amit leírtál, hogy mire vágyik egy férfi, én is arra vágyok nőként. Felesleges stressz ezeket kihegyezni férfi-nő ellentétre.
2022. jan. 4. 15:37
22/35 A kérdező kommentje:
Szerintem úgyan arról beszélünk, csak kicsit ellentétes oldalról, én erre gondoltam vitatkozás alatt amit most csinálunk, nem többre!
Lehet rosszul fogalmaztam. Bocsánat. Most adok egy virtuális nyugiölelést. 🤭
2022. jan. 4. 15:45
23/35 anonim válasza:
Én 33 éves nőként az érzelmi biztonságot igénylem mindenek felett, meg az egyenességet. Nekem már se kedvem, se energiám játszmákkal vesződni, meg süket ígérgetéseket hallgatni.
Minden más megteremthető közösen, ami materiális.
2022. jan. 4. 16:02
24/35 anonim válasza:
Tisztelettel visszautasítom az ölelést.
A veszekedés azt jelenti, hogy üvöltenek, csapkodnak, sértegetik egymást.
De meg fogod találni a párodat, ezt biztosra veheted.
2022. jan. 4. 16:14
25/35 A kérdező kommentje:
Én tartom, hogy ugyan arról beszélünk. Jácmák nélkül kell működnie, ez tény. Az az igazság, hogy egyszer azt szeretném adni és kapni is, hogy bármekkora a káosz is, tudjuk azt csukott szemmel, hogy a másik ott lesz mögötünk, és fontos, hogy ha a másik erős célt adjunk, ha éppen gyenge támaszt, elvárások nélkül. Szerintem félreértettél a veszekedéssel kapcsolatban. Átfogalamazom, legyen évődés,csipkelődés, ami annak a természetes hozománya, hogy a másik kicsit különbözik, kicsit másik oldalról lát, például férfiként vagy nőként.
2022. jan. 4. 16:16
26/35 anonim válasza:
Nekem küldhetsz képet Kérdező, kíváncsi vagyok.😃
26/N
2022. jan. 4. 16:20
27/35 anonim válasza:
A leiras alapjan a kulsoddel nincs gond, beszelni is tudsz. En az intelligenciat dupla L-lel irom, a mindigben is csak rovid i betuk vannak, es a mije van kerdes a helyes, de a legtobb embernek fel sem tunik, ettol meg siman meglehet a magadhoz valo eszed, nem kotekedesbol irtam. A penzed is megvan, tehat az se negativ. Kezdemenyezni is kezdemenyezel, nem ebben van a hiba. Valami konnyen kiszurhato dolog lehet, ami par beszelgetes alatt leesik a noknek, bar 3 no alapjan nem vonnek le ilyen gyors konkluziot. Ami biztos negativ dolog lehet, az peldaul a az erzelmi zartsag. En is kaptam ilyen visszajelzeseket, dolgoztam is rajta. Nem nyero a celtalan, onbizalomhianyos, langyos vizben uldogelo ember. Az se, ha valaki donteskeptelen. Stilus is szamit. A semmilyen embereket nem veszik a nok ferfi szamba. Legyel valaki es tudd megmutatni magad, ez a legfontosabb.
2022. jan. 4. 16:20
28/35 anonim válasza:
Nem ugyanazt mondjuk, mert épp ezt mondom, hogy nem férfiként meg nőként látjuk máshogy, hanem Katiként meg Bélaként. Ha azzal csipkelődik, hogy Kata vagyok, azt jól veszem, de ha azzal, hogy nő vagyok, az azt jelenti, nem ismer.
2022. jan. 4. 16:23
29/35 A kérdező kommentje:
A 27-esnek köszönöm az építő kritikát. A nyelvészkedésbe nem mennék bele, mert ha hivatalos levelet írók odafigyelek, pluszban a telefonom produkál anomáliákat. Mondjuk azért ékezeteket szoktam használni, és a víz szót hosszú í betűvel írom. Bocsánat magas labda, aljas voltam.
28-as, rendben, de most szerintem a gyerek nevén vitatkozunk kicsit, de értem amit mondasz és igazad van. Részben! XD
2022. jan. 4. 16:33
30/35 anonim válasza:
Ha csak ennyi tunt fel az irasomban, mint hiba, akkor sugok, hogy mindenhol ekezet nelkul irtam. Kar telefonra fogni a gyatra helyesirast, igazan atugorhattad volna azt a reszt es foglalkozhattal volna a tobbivel a kicsinyes ledegradalo reagalas helyett. Szerintem mar kozelitunk ahhoz, hogy mi lehet az, amitol nincsenek hanyatt esve toled a nok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!