Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már 1000 ilyen kérdés, de valahogy a megoldás
várat magára, mi kell a harmincas nőknek?
Figyelt kérdés
Mostanában kicsit megfordult velem a világ, próbálok rendes lenni, megértő, elfogadó és érdeklődő, de valahogy nem találom az igazit. Voltak kapcsolataim, hosszú is, futó is, de nem jövök be azoknak akik nekem tetszenek, pedig sokat beszélgetünk, beavat a dolgaiba és a többi. Nem tudom eldönteni mi a hiba. Átlagosnak tartom magam, próbálok normálisan öltözködni, sportolok. 186centi vagyok, 85 kiló. Rendes munkám van, autóm, lakásom, nyaralóm,megtakarításom, nincs gyermekem, nem váltam. Nem vagyok egy Adonisz, de szerintem nagyon ronda sem. Talán! A környezetem jóképűnek és inteligensnek mond, de nyilván elfogultak! Segítsetek, hol a hiba?
Ha van itt 25 és 40 év közötti nő, aki őszintén elmondjam a véleményét rólam annak küldök képet. De tényleg őszintén. Pasiknak nem küldenék, nem releváns a véleményük.
Hozzáteszem van rajtam jó pár kiló plusz, de azt nyárra le szoktam adni, de így küldöm, ez az igaz jelenleg.
2022. jan. 4. 14:24
12/35 anonim válasza:
Nekem pl. az kell, hogy megértsék a férfiak, hogy nincs kollektíve nők, vagy harmincas nők. Ez lenne a legalapabb. Te is leírtad, hogy TE milyen vagy. Nem azt írtad, a férfiak milyenek.
2022. jan. 4. 14:29
13/35 A kérdező kommentje:
Jogos a felvetés, de azért alapvetések lehetnek. Azon túl nyilván mindenki egyedi.
2022. jan. 4. 14:37
14/35 anonim válasza:
Nem hiszem. Engem pl hidegen hagy, mit akarnak a férfiak, az az egy férfi érdekel csak.
2022. jan. 4. 14:45
15/35 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz, de ilyenre gondolok, hogy általában egy férfinek fontos az otthon biztonnsága, az, hogy önmaga lehessen,nézzen fel rá a párja, bízzon benne, hogy támogassák ha esetleg rászorult, legyen egy nő háziasabb mint egy pasi, megbízható, elesett de mégis önnálló, lehessen szeretni tabuk nélkül, és tudjon veszekedni, de ha kell tudja abbahagyni is. Ez a nagy átlag szerintem, legalább is akiket ismerek, persze vannak kissé, hogy is fogalmazzak szofisztikáltan, egyszerűbb egyedek is, na őket nem veszem az átlaghoz, mert az nekem túl sekélyes.
2022. jan. 4. 14:54
16/35 anonim válasza:
Na látod, akiket én ismerek, ott a férfi ugyanolyan házias, mint a nő, és nem akarnak veszekedni (wtf??).
2022. jan. 4. 15:09
17/35 A kérdező kommentje:
Akkor ők szerencsésen egymásra találtak. Mondjuk én szeretek veszekedni is néha, vagy inkább vitatkozni, ha a társam is éppen vevő rá. Kicsit felpezsdíti a kapcsolatot.
Nyilván tudni kell mikor, és miről. A házasság szerintem egy bizonyos ponton túl a nőiesség megélésének a része, egy nő genetikailag gondoskodni, még egy férfi megóvni, védelmezni,és kicsit talán birtokolni is akar. Persze ez azén véleményem, és a tiédet is tiszteletben tartom.
2022. jan. 4. 15:13
18/35 anonim válasza:
Hát szerintem itt van a gond, nekem nem tetszene, hogy a férfi egy szexista brazil sorozatban akar élni.
2022. jan. 4. 15:17
19/35 anonim válasza:
Amúgy az elején tök normálisnak hittelek, lehet, hogy élőben is ez van. Hogy amúgy, mint ember, normális vagy, de párkapcsolatban meg előjön a "sötét oldal".
Sok ilyen pasit ismerek, akik havernak nagyon jók, de kapcsolatra soha nem kellenének.
2022. jan. 4. 15:25
20/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok agresszív, sőt, ezért írtam, hogy tudni kell abbahagyni, csak nem hiszem, hogy van az a nagy egyetrtés mindíg mindenben. Szerintem a gondok mindíg jönnek, de azokat megoldani is az út része. Így erősödhet egy kapcsolat kötrlékké. Nem azt mondtam, hogy a dráma kell, de amennyire egy nő férfire vágyik, talán egy férfi is nőre, bizonyos szituációkban. De mindenki más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!