Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért van itt kiakadva, ha Tinderen kint van valaki instája is?
Nekem pl azért volt kint, mert volt 4-5 állandó képem, és 10/9 srác kért még pluszban. Én azt nem értem, hogy miért fáj az, ha ott van. Azt szoktam olvasni, hogy "követőket gyűjtenek"
Kérdem én, mi a bánatnak követitek be őket akkor? Ha amúgy is szívesen néznéd a képeit, posztjait, miért ne követhetnéd? Ha meg nem, nem kötelező bekövetni senkit. Beszélgenti is lehet instán követés nélkül is. Vagy lemaradtam valamiről, és mostanság hálából kötelező szexelni azzal, aki bekövet?
"Nem tudnék elmenni vele kajálni, mert ha valaki ebéd közben az ételt fotózza megfogom a telefont és kivágom az utcára annyira utálom ezeket az embereket. És nem azért mert irigykedek, hanem mert a gyerekek ezt látják és elkorcsosulnak. Már elkőzdött, mi 30 körüliek vagyunk még normálisak, utánunk már selejtes generáció jön. "
Te kib*sznál egy telefont az utcára egy fotó elkészítése miatt, ugyanúgy elkorcsosultnak nevezel másokat, és te vagy a normális. Hát ezerszer inkább vagyok ilyen, mint olyan "normális", mint te.
A barátom hálistennek így is szeret, úgyhogy nem fogok sírógörcsöt kapni :D
A te stílusoddal szerintem jobb is, ha max az instát dobod ki, mert ha írnál magadról pár "bánatos" sort, akkor balra húznának.
Amúgy azért gáz kedves kérdező, mert bizony vannak olyan férfiak, akiket nem érdekel, hogy te a travel közben hol pózolgatsz és bikiniben hogyan tudsz pucsítani (insta erre szolgál a legtöbb nőnél), hanem nekik elég pár szelfi is, de legalább valami értelmeset osszon már meg magáról a profilján, ha már NORMÁLIS kapcsolatot keres. Ja és a tipikus kiírások, mint az: "INFJ", "Intelligence is sexy", meg a "tudok nokedlit szaggatni" van ugyanolyan gáz, mint a sima insta.
Automatikusan balra húzom, ha csak insta van a profiljában, mert nekem az jön le, hogy a magamutogatást leszámítva másra nem képes. sry, de ez van.
17
de muci, TE vagy kiakadva, hogy MÁS férfi kit követ be, mit csinál, miért követi be és TE kérsz MÁS férfiaktól véleményt, hogy miért lehet ez. Erre TE kezdesz el a válaszokra agresszíven reagálni.
Bocsi, de TE kelted a feszkót, provokálsz.
ez hülye, hol írtam ilyet?
Srácok, ne etessétek a trollt plz. Jelentettem, mert uncsizik a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!