Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor el kell titkolnom, hogy egy exemmel voltak szexuális problémák (emiatt szakítás), mert akkor lebukom, hogy nem vagyok jó az ágyban?
Exemmel fél évig nem szexeltünk, ekkor érett meg benne a gondolat, hogy ez a kapcsolat menthetetlen, ezért szakított velem. Bár azután a fél év után volt egy szex, ám több nem, és további két hónap megint szexmentes, ekkor döntött így. Na, mármost fizikai bajom nincsen, csak egyszerűen valahogy úgy jött, hogy akkor épp nem kívántuk egymást. Azt mondta, hogy mindig kezdeményeznem kellett volna, a kanapén odabújni hozzá, akkor lett volna valami, de ezt nagyjából utólag mondta, akkor nem igazán beszélt a problémákról, amúgy én kérdeztem, hogy miért nincs szex.
Új kapcsolatban ha ez felmerül, inkább hagyjam magamban, mert az jön le belőle, hogy béna vagyok?
Miért alakult úgy:
1. galériás ágyunk volt, szexre kényelmetlen, bár előtte volt 1 év hogy mégis jó volt; az exem arra is képtelen volt, hogy az ágy közepére feküdjön, oldalt pedig a galéria széle miatt nem fértem el rendesen, merthogy
2. csak feküdt a hátán és nem csinált semmit, ezért kb. csak egy pózban tudtuk csinálni, és arra se volt hajlandó, hogy pl. a kanapén csináljuk
3. nem nagyon lehetett orgazmust csinálni neki, csak kézzel-szájjal, ami nagyjából elég volt neki, de azért frusztrála, hogy vaginálisan nem megy, és elvileg a következő pasija se tudta a farkával kielégíteni, bár ettől nekem már nem lett jobb
4. az orált egyáltalán nem szerette, ezért nem is erőltettem, beletörődtem, hogy nem csinálja nekem, türelmes voltam vele, elfogadtam, ő erre képtelen volt más területen
Ugye az megvan így 31 évesen, hogy rengeteg nőnek nincs hüvelyi orgazmusa?
Az meg, hogy kényelmetlen, fantáziátlan volt a szex, az nem csak a te hibád, de erre az a megoldás, hogy beszéltek róla, nem az, hogy nem éltek nemi életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!