Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 29 évesen kezdenék jobban bele a csajozásba akkor szerintetek már késő?
2020 márcusa után most 30.án voltam egy csajjal és fura lesz amit írni fogok, előtte nem kívántam a szexet, teljesen jól elvoltam. Ha úgy volt kivertem aztán el van felejtve.
Előtte mindig volt valami alkalmi partner, de aztán a vírushelyzet miatt elköltözött akivel voltam és amúgy sem jártam sehova.
Kétszer elkaptam ezt a vírust + egyszer mikor oltottak is nagyon rosszul lettem. Szóval elég sokat voltam táppénzem meg egyszer kórházban is. És aztán ugye itthon ültem PC játékokkal játszottam és ráfüggtem úgy az egész itthonlétre. + Home officeban is dolgozhatok. Szóval szociális élet egyenlő lett a nullával.
És most egyik napról a másikra átkattant valami. Egyik volt partner rámírt, hogy menjek át hozzá ne kérdezzek semmit. Gondoltam hogy ez lesz, aztán volt is. Most meg úgy vagyok vele, hogy jó lenne többször is.
Nincs úgy kimondott rövid távú célom az életben, pénz annyi van mint a tenger, az egészséget úgy érzem nem tudom már befolyásolni. Időm is van szerencsére.
Miért lenne késő???
Ha mindened megvan, akkor még az esélyeid is magasabbak a csajoknál... :,D
Szocializálódás hiánya. Illetve, hogy sok idő kimaradt és tartottam tőle, hogy milyen lesz újra.
Írtam, hogy Őt régről ismertem. Lehet idegennel nem is mertem volna, mert félek, hogy beégek nem nyújtok jó teljesítményt.
Azért csak 1 év 9 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!