Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte lányok! Ti lényegében mindig is ilyen pasira vágytatok?
Magas, izmos, jóképű, gazdag, menő, jó dumás és magabiztos.
Én azt látom manapság, hogy 10-ből 8-szor ilyen kaliberű pasiktól vállalnak gyereket a nők.
De ugyanez a fajta uralja a 20-as és 30-as női kínálatot egyaránt. Csak annyi, hogy amíg nem ér be a fejük addig a fiatal csajokat hajkurásszák a bulikban/fesztiválokon utána meg diplomás, csinos anyukákkal tologatják a 300 ezres babakocsit a kertvárosi parkokban.
Kajak megfigyeltem, a középosztálybeli menő városi apuka 90%-ban ilyen kaliberű pasikból kerül ki (ehhez adj hozzá még egy mérnök/közgáz diplomát).
Nyilván nem a borsodi mélyszegénységről beszélek, mert nem ott élek.
Ezt a 2 konzumidiótát irigyled?
Az igazán sikeres embereket nem fogod megtalálni a tiktokon, max a Forbeson. Őket lehet irigyelni.
#22: A Forbes-on csak sajtszagú, tenyeres-talpas blúzos asszonyok (Kariko és tsi) vagy ősz, halvérű, sóher újgazdag gyíkok szerepelnek (Larry Page és tsi). Az ilyeneket a pénzükön kívül miért kellene irigyelnem?
Semmit nem tudnak a pénzükkel és hírnevükkel kezdeni.
A kérdező elmebeteg, nem mindegy akkor, hogy milyen nőkre folyatja a nyálát?
Inkább hálát adok a sorsnak azért, hogy én nem olyan nő vagyok, akire ezek a gyakoris vadbarmok felfigyelnek. Ha ennek az az ára, hogy nem idétlenkedhetek a tiktokon, akkor nem fogok idétlenkedni a tiktokon.
Normális, épelméjű férfit keresek, ez a válasz a fő kérdésre, amit már hatmilliószor kiírt ez a gyökér, csak mindig máshogy megfogalmazva.
És ezt a nőt meg a fickót miért kellene irigyelnem? Mert a napjuk 90%-a abból áll, hogy jól nézzenek ki, miközben magukat rombolják alkohollal, napsugárzással és minden, mi szar?
Ne haragudj, ezektől a Florida - feeling picsarázós videóktól én rosszul vagyok. Felkötném magam az első pálmafára, ha ebben kellene élnem. Ennél múlandóbb dolog szerintem kevés van.
És nem arra gondolok, hogy valaki élményre költ, hanem hogy olyan embereket nézel, akiket csak a fiatalságuk tart egyben
LOL, nettó 300 az neked csóró. :D
●Hát. Eleggé
Tudod hány millió ember él ennél kevesebb pénzből az országban?
Tudod te vidéken mennyit keresnek az emberek?
● ez engem hol érdekel? Én Nőként megkeresem a netto 400 ezret....nehogy már pasikent ne menjen a duppla ennyi.
Meg egy tanárnak mennyi a fizetése?
●Tudom, ezért nem VAGYOK tanár.
Hol élsz te kiskirálylány, a budai luxusövezetben apuék által vásárolt villádban?
●Nem. Vidéki magyváros! Es saját lakásom van, mit senki nem rakott alám.
Én is kérdezhetném, hogy te vajon mit tudsz felmutatni? (nem kell válaszolnod)
●Azért én méis megteszem, ha már kérdezel. Nem igazán releváns. Nyilvan nem olyan magas a bérem, (lesz ez jobb is) de jól fektettem be, így most van lakásom....
A kerdés szempontjábol mindegy, hogy mit tudok felmutatni. Vannak bizonyos, belső teren lévő, valamint egzisztenciális szempontból meglévő elvárásaim. Ezeket VAGY teljesiti az illető, VAGY nem vsgyok senkivel.
15
"Ezzel a hozzáállással csak egy gond van: hogy a nők 80%-a olyan férfit szeretne, mint te, s a férfiak szerintem jó, ha 20%-a teljesíti maradéktalanul az általad leírt kritériumokat (valószínűleg még ennél is kevesebb). S ebből matematikailag az következik, hogy a nők 60%-ának vagy soha nem jut, vagy legfeljebb csak rövid kapcsolatra jut olyan pár, amilyenre vágyik. Ezeknek a nőknek a nagy része pedig soha nem adja fel a nagy Ő keresését, még 40 évesen se. "
● Nem vagyok 40, csak 27. Nem vagyok társkeresön sem, mert nem szorulok rá.
Eddig azért jutott mégiscsak az elvárásaimnak megfelelő férfi!
"Ezek a nők nem elsősorban szeretetet keresnek,
● Tévedés. A kettő ugyanannyira fontos.
" hanem egy jól menő férfit, aki anyagi biztonságot nyújt. Ha nem találnak, inkább egyedül maradnak. Ez a legfőbb oka annak, hogy ennyire sok, és egyre több, a szingli nő és férfi."
●Igen. Ebben az időben, inkább megtanulok még egy nyelvet, vagy elvégzek még egy főiskolát....
Egyébként ne tegyünk úgy, mintha a férfiaknak ne lennének sokszor irreális elvárásaik a nőkkel szemben.(elsősorban a külsővel szemben támasztott elvárásokra gondolok) Csakhát...valahogy mégsem nőktől látok itt millió ilyen kérdést kiírva, hanem férfiaktól!
Nekem jobb egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, ahol nem érzem jól magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!