Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte lányok! Ti lényegében mindig is ilyen pasira vágytatok?
Magas, izmos, jóképű, gazdag, menő, jó dumás és magabiztos.
Én azt látom manapság, hogy 10-ből 8-szor ilyen kaliberű pasiktól vállalnak gyereket a nők.
De ugyanez a fajta uralja a 20-as és 30-as női kínálatot egyaránt. Csak annyi, hogy amíg nem ér be a fejük addig a fiatal csajokat hajkurásszák a bulikban/fesztiválokon utána meg diplomás, csinos anyukákkal tologatják a 300 ezres babakocsit a kertvárosi parkokban.
Kajak megfigyeltem, a középosztálybeli menő városi apuka 90%-ban ilyen kaliberű pasikból kerül ki (ehhez adj hozzá még egy mérnök/közgáz diplomát).
Nyilván nem a borsodi mélyszegénységről beszélek, mert nem ott élek.
Az embereknek vannak ám általában barátai is. Nem a kefélésről szól az egész élet.
Örülök, hogy megdönthettem az elméletedet.
"es nem egy csóró, netto 300 ezret kereső"
LOL, nettó 300 az neked csóró. :D
Tudod hány millió ember él ennél kevesebb pénzből az országban?
Tudod te vidéken mennyit keresnek az emberek? Meg egy tanárnak mennyi a fizetése?
Hol élsz te kiskirálylány, a budai luxusövezetben apuék által vásárolt villádban? Én is kérdezhetném, hogy te vajon mit tudsz felmutatni? (nem kell válaszolnod)
"Az fel sem merül bennük, hogy talán előbb-utóbb lejjebb kellene tenni a lécet."
Én értem, amit mondasz, de magamról tudom, hogy nem tudnék olyannal lenni, akinek "lejjebb tett léc" vagyok. Szerintem az emberek, talán a férfiak is szeretnék, hogy valaki szeresse őket.
Azért a leírásban is látszik, hogy mire vagy ráfókuszálva. Úgy teszel, mintha a nők többsége csak ilyen pasitól vállalna gyereket... de aztán kiderült, hogy csak a puccos kertvárosi diplomás külsejű csinibabákra figyelsz oda. A többségük nyilván olyat keres, aki hozzá hasonló, nem a puhos SPAR-pénztárost. Ha az átlagos nőket is nézed, hát ők nem Brad Pitt fiatalontól vállalnak gyereket, de még csak sima párkapcsolatra sem csak közülük válogatnak (ha vki azzal jönne, hogy ja, 30as korára biztos lefőtt neki a kávé, aztán lefialt az első béta pasasnak, aki még hajlandó volt vele lenni).
Én most vagyok a 30as éveim elején, jelenleg egyedülálló. Előző páromra annyi volt ebből a felsorolásból igaz, hogy magabiztos, jó dumás és magas, de a magasság sem volt szempont, amikor ismerkedtem. Objektíven nem egy modellarc (de nekem nagyon tetszett), túlsúlyos, nem izmos, anyjával élt, épp munkanélküli volt, utána egy ideig alkalmi munkái voltak, aztán lett egy nem jól fizető állása... én közben lediplomáztam és a kezdő fizetésem duplája volt az övének - és még utána évekig együtt voltunk. A szakítás nem a pénz és nem a külseje miatt következett be, hanem mert már nem törődött velem úgy, ahogy azt szerettem volna (punnyadt otthon, semmit nem lehetett vele csinálni, egyre önzőbb lett).
Amúgy meg a vekengés azon, hogy b...i-e a linkelt tiktokcsávó vagy nem... ezt a dedót...
1. biszexualitás is létezik
2. ha meg teljesen meleg, kérdező, akkor meg nem táncolhat egy csajbarátjával egy bulin? Tudom, hogy savanyú a szőlő, de ennyire gyökerek ne legyünk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!