Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megérné adnom ennek az egészne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérné adnom ennek az egésznek egy esélyt?

Figyelt kérdés

Van egy srác, pár évvel idősebb nálam. Tudom, hogy tetszek neki és többet szeretne tőlem, mert folyamatosan érezteti velem, de én nem vagyok biztos magamban. Még nem volt komoly kapcsolatom, de már voltam szerelmes. Ez a srác tetszik, lehet még szerelmes is tudnék belé lenni, de nem tudom hogy így érdemes lenne-e belekezdeni egy kapcsolatba?

Normális esetben azt mondanám, hogy nem fogok összejönni vele, hisz nem vagyok belé szerelmes, de ha egy ilyen sráctól nem akarok komoly kapcsolatot, akkor lehet senkitől se akarok.

Több féle gondolat is kavarog bennem. Az is bennem van, hogy mi van ha csak azért keresem a kifogásokat, mert félek egy párkapcsolattól. Úgy érzem bele kéne vágjak, hisz nincs mit vesztenem, sőt ez a kapcsolat engem szerintem minden szempontból csak építene, de mi van ha nem alakulnak jól a dolgok és megbántom őt?

20l

2022. jan. 1. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10-es nem nem akar komoly kapcsolatot, hanem attól fél, hogy megbántja majd a kapcsolatban, mivel nem volt még kapcsolata, és gondolom emiatt ilyen, hogy ha netalántán valamiben nem egyeznek akkor nehogy megbántsa, és ezért van a tanácstalanság, hogy merjen vagy ne merjen nyitni ilyen téren a srác felé. Az nem ugyanaz. Magyarán attól fél, hogy nem elég jó a sráchoz, nincs önbizalma.

Ez nem az önbizalomtól túltengő cicababa esete, amikor tudja hogy nem kell neki a srác, de azért még kérkedik is vele.

Itt egyértelműen tapasztalatlanságból adódó bizonytalanság és önbizalom hiány.

Köze nincs egymáshoz a kettőnek.

2022. jan. 2. 14:16
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

Persze lehet az is. Csak én is jártam úgy egy fiúval tapasztalatlanságból, önbizalomhiányosan, hogy azt gondoltam, biztos valami baj van velem, amiért minden jelentkezőt elhajtok, és örökké egyedül maradok. Talán túl romantikus vagyok, túl sokat várok, hülyén képzelem el az egészet, és valójában csak meg kéne próbálnom azzal is, aki csak valamennyire tetszik, de nem vet szét az érdeklődés. Ő meg végül is helyes, végül is rendes, végül is kedvelem, végül is nem lehet ellene kifogásom... Megpróbáltam. Aztán bumm, nem lett belőle semmi, szegény továbbra is hidegen hagyott, sőt egyre inkább idegenkedtem tőle, mikor hozzám is ért meg minden.

Pedig egy kapcsolatra nagyon is vágytam (nagyon-nagyon!), csak éppen őrá nem. Azóta csak olyannal próbálkozom, akit tényleg akarok. Hozzáteszem, nekem azt is el kellett fogadnom, hogy meglehetősen ritkán kezdek valakihez vonzódni, így nem csoda, ha sokat voltam pár nélkül.

2022. jan. 2. 14:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nem erről van szó kedves 11-es. A kérdező szimplán csak fél.
2022. jan. 2. 16:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező biztos nagyon gondolkozik, ahogy olvas minket. :)

És csak kapkodja a fejét, hogy "lehet hogy igaza van? Vagy inkább neki van igaza? Lehet hogy tényleg ezt érzem? Vagy inkább ezt? Mitől félek valójában? Jaj, nem tudom!" :)

Kedves Kérdező, remélem sikerül döntened, és az ötletelésünk és fejtegetésünk inkább segített mint hátráltatott. :)

Hallgass az érzéseidre, ismerd fel őket, és ne félj. Ha úgy döntesz, kapcsolattá emeled a dolgot, de aztán mégis rájössz hogy nem erre volt szükséged, majd megmondod. Van ilyen, mindenki csalódik, túl fogja élni. Attól még nem vagy gonosz. A lényeg, hogy soha ne mutass többet mint amit biztosan érzel, ne hazudj szerelmet, mikor még magad sem vagy biztos benne. Igazából azt is megmondhatod neki őszintén előre, hogy szívesen találkoznál vele többet, de még magad sem tudod, mi sül majd ki belőle, egyelőre csak szeretnéd jobban megismerni. Szerintem teljesen korrekt dolog.

2022. jan. 2. 16:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Szilveszter óta nem taliztunk, szal nincs semmi új. Online dumáltunk elég sokat és próbáltam pozitív jelzéseket küldeni az irányába, remélem értette, de nekem ez is olyan nehezen megy…

Most egyenlőre csak sodródok az árral és majd meglátjuk mi lesz belőle

2022. jan. 4. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!