Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 550ezres fizu már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 550ezres fizu már elég jó egy átlag nőhöz?

Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 12:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%
4-600 az egy átlag.
2022. jan. 1. 15:01
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Megin' a nők tàrgyiasítàsa, "mer' minden nő megvàsàrolható"

By: #egyszerűnettós

A helyes vàlasz: vègtelen plusz 1 ha nem jössz be neki => Itt tartunk most

Nem tudom mit kellene tenni ahhoz hogy észre vegyètek magatokat🪴

A többiek meg sajnos asszitàlnak a napi nettó baromsàghoz.

A harmadik világban azért olyan kevés a népesség , mert mindenki a nettó alatt keres - de szerintem màr ezt írtuk

Tàrskeresőre felmèsz, a nő kérdése egyből az, hogy mennyi a nettód, és addig vàlogat, amíg a legnagyobbhoz el nem jut(nak) és ezért van az, hogy kevés férfi dug sok nőt - bumm így lett a chocapic

A vàlások nagy része is akkor van, ha nincs fizuemelès, és kiesik a pali a bèrtàblàzatból

2022. jan. 1. 16:17
 13/28 anonim ***** válasza:
21%
Itt úgyis leugatnak, de igen, ez a minimum egy átlagosabb nő életszinvonalának fenntartásához.
2022. jan. 1. 16:18
 14/28 anonim ***** válasza:
20%

Egy még kevés ! Csak a fodrásznál hagyok ott havi 200 ezret!

32/N

2022. jan. 1. 17:14
 15/28 anonim ***** válasza:
56%

Kiváncsi lennék az a fodrász milyen magas tarifával dolgozik 200 ezerért havonta és mit kapsz ezért?

Minden hónapban újabb nő haját varrják fel neked vagy hogy jön ki ez az összeg?

Illetve lennék szívesen a fodrászod!

Elhatároztam pályát módosítok és kapok az alkalmon. Ezentúl én leszek az egyszerű fodrász.

2022. jan. 1. 17:40
 16/28 anonim ***** válasza:
72%
Vagy fél évig azt sem tudtam, kb. mennyit keres akivel ismerkedem.
2022. jan. 1. 18:21
 17/28 anonim ***** válasza:
56%
#16 célszerű, ha egy háztartásban vagytok tervezés miatt
2022. jan. 1. 18:27
 18/28 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem az nem rossz, én kiegyeznék az összeggel. Én közel 300.000at keresek de majdnem a felét elviszi a hitel. Egy hete kaptam a szeretőmtől ultimátumot, hogy velem akar élni. Szeretem, tényleg és ő is engem, a nejemből évek óta elegem van, de van egy gyermekem, ha elköltözök itthonról a lakást fizetem tovább, ebből nem engedek, a gyereknek kell a biztos hely ahol lakhat, tapasztalatból mondom hogy ez milyen fontos, nekem gyerekként sőt nagyon sokáig ez nem volt meg. Azt nem kívánom senkinek milyen érzés a bizonytalanság nap mint nap. Szóval, kb a maradék pénzem egy albira elég a számlákkal és ennyi. Ő tanul, pénze 0. Szóval maradok boldogtalan házasságban, a gyereknek inkább legyen meg mindene. Persze offolva lettem, szerintem nem is szeretet soha, bár voltak húzásaim nekem is. Mondjuk elég ellenszenves bizonyos, mondom bizonyos nőkben, hogy azt hiszik nekik nem kell tenni semmit, majd ott a pasi, teremtsen meg mindent..... A havi minimum 500.000 fölötti fizetés elég lett volna....
2022. jan. 1. 18:41
 19/28 anonim ***** válasza:
72%
17 Akkor még nem költöztünk össze, magamat én eltartom, elég volt annyi, hogy ő is, meg azért annyit megtudtam addigra, hogy mit dolgozik és hogy szorgalmas. Csak konkrét fizetésről nem beszéltük.
2022. jan. 1. 18:53
 20/28 anonim ***** válasza:
52%
Attól függ hol, Pesten is elég jó fizu ez, de borsodban ahol 180-300 körül keres a legtöbb ember és 350 felett már kiskirály lehetsz, na ott kiváló pénz.
2022. jan. 1. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!