Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti adnátok esélyt annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti adnátok esélyt annak a férfinak, aki bevarázsgombázva a gyakorikérdésekre ír ki kérdéseket?

Figyelt kérdés

2021. dec. 31. 01:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

[link]

Minden tripnek nagyon komoly mély tanulsága van. Az elején persze megpróbáltam beleröhigcsélni, de utána megkomolyodtam, hisz ez komoly dolog is. A trip komoly dolog. Nem lehet "csak úgy".

De már túl fáradt vagyok mindet leírni. A lényeget amúgy is fentebb kifejtettem.

Ez a mai trip.

Ez a tanulsága 😄

2021. dec. 31. 03:45
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem inkabb gombatermesztő?
2021. dec. 31. 07:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Belülről nagyon komolynak tűnik, kívülről csak egy idiótát látunk. Ez van.
2021. dec. 31. 12:53
 14/18 anonim ***** válasza:

Te vagy az a gomba fogyasztó?

Nagyon az az érzésem !!

2021. dec. 31. 15:42
 15/18 anonim ***** válasza:
drogosokkal nem kezdek..
2021. dec. 31. 20:00
 16/18 anonim ***** válasza:

Milyen aprócska vagy még testvérem.

Majd pár száz év múlva nagyon király dolgokat csinálsz itt.

2021. dec. 31. 20:55
 17/18 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ezen az oldalon sokan vannak még a poszt-kádári mentalitásból.

Akik szerint a láncdohányos alkoholista nőverő férfiakkal semmi gond nincs, és ha megnézed ilyenekkel is jönnek össze. Valami miatt az sosem zavarja a nőket ha egy férfi alkoholista meg láncdohányos, csak emiatt egy férfi sem maradt még egyedül.

De ha megtudják, hogy heti egyszer elszívsz egy spanglit, akkor rögtön sikítani kezdenek, hogy "Úristen! DROGOS! a drog rossz!" meg "EZ EGY DROGOS! NEM JÖVÖK ÖSSZE DROGOSOKKAL!" stb

Miközben ugyanezek bátran szétnyitják a lábaikat a széttetovált nőverő láncdohányos alkoholistáknak, hisz ők "olyan magabiztos férfiasak"

2022. jan. 2. 13:01
 18/18 anonim ***** válasza:

Najó itt mosolygok😁

Én szívesen beszélgetnék veled, abszolute egyet értek az alkohol/cigi kombós férfiak-os példával. Nekem ők egyszerűen nem fekszenek. A gomba azért jobb mert nem tudsz ráfüggeni mert tolerancia alakul ki. És tényleg egy csomó összefüggest meglátsz a hatása alatt és közelebb kerülsz a természethez

Ha van kedved beszélgetni írj ram

18l

2022. jan. 3. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!