Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igazságtalannak érzem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazságtalannak érzem, hogy egy barátnőmnél többen is próbálkoznak, nálam meg senki. Ez a hozzáállása miatt lehet?

Figyelt kérdés

Ez a barátnőm fél éve szakított a barátjával és akkor kijelentette, hogy egy ideig szeretne egyedül lenni. Mármint új kapcsolatot nem akar, velünk csajokkal sok időt tölt meg a családjával is. Ez mind szép és jó de bevallom irigy vagyok rá, mert annyian kezdeményeznek meg udvarolnak neki. Ugyan udvarias és kedves a stílusa de kicsit távolságtartó is mégis válogathatna a pasik között. Én meg lassan három éve vagyok szingli pedig nem vagyok se csúnya se kövér, teljesen átlagos külsőm van. Nyitottabb is vagyok, mint a barátnőm de semmi eredmény... Olyan, mintha ezzel a lesz.rom hozzáállással még jobban vonzaná magához a férfiakat.

Kicsit haragszom magamra amióta tudatosult bennem, mennyire irigy vagyok rá és tenni szeretnék ez ellen valamit.

Tudnátok tanácsot adni? Vagy voltatok már így?

27N

2021. dec. 30. 19:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Biztos a tökéletes pasit veszed csak észre. A pocakos Bélát meg nem tartod lehetséges partnernek.
2021. dec. 31. 10:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, kell a radai rossebbnek pocakos öreg Béla:D Fiatal csinos nők valogassanak csak
2021. dec. 31. 12:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne legyél irigy, és ne akarj kétségbeesetten , mindenáron párt találni. Majd eljön a te időd. Türelem, nyugalom.
2021. dec. 31. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!